29 / 05 / 2024

Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!

Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak Duyu Göktürk

Özak GYO, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu’nun satışına başladı. Lansman öncesine özel indirimlerle satışta.



Özak GYO İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te inşaatına başladığı 3. projesi Özak Duyu lansman öncesi fırsatlar satışta. Lansman öncesine özel indirimler ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunulan 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı tipte konut tipleri yer alıyor. 

Özak Göktürk ve Özak Doa projeleri ile doğa ile iç içe, ormana komşu bir yaşam sunan Özak GYO, '5 Duyu 1 Yaşam' fikriyle şekillendirdiği projesinde ev sahiplerine; manzarayı görerek, iyi hissederek, inzivaya çekilmeden hayatı tadarak, doğayı dinleyip toprağı koklayabilecekleri bir yaşam sunuyor.

Yaklaşık 12 bin metrekare arazi üzerinde yer alan Özak Duyu projesi, 141 ünite, yatay mimari ile oluşturuldu. Projede 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı daire modelleri mevcut. Ormanın hemen yanı başında olan projede, daha önceki projelerde olduğu gibi dış mekânlar konforlu ve kullanışlı olarak tasarlandı.

Boydan boya uzanan pencereleri ve yüksek tavanları ile nefes alan yaşam alanları Özak Duyu’da özenle tasarlanırken, fonksiyonel yaşam alanları, optimum mimari çözümlerle birleşti.

Ormana komşu Özak Duyu Göktürk, geniş terasları, ferah balkonları ve ormanın ruhuna açılan bahçeleriyle sakinlerine huzurlu bir yaşam sunuyor. Her dairede balkon, teras veya bahçetasarımıyla İstanbul’un nadir yeşil bölgelerinden birinde ormanlarla çevrili olmanın ayrıcalığını sağlarken, Göktürk metroya ve ana arterlere yakınlığı ile şehirden kopmadan butik yaşam alanı sunuyor.

Özak Duyu Göktürk’te lansman öncesi indirim fırsatı!

ÖZAK DUYU GÖKTÜRK SOSYAL ALANLAR NELER?

Projede sosyal alan olarak; yüzme havuzu, fitness salonu, çok amaçlı açık spor sahası, çocuk oyun alanları, bahçe oturma alanları, cafe alanı, yürüyüş alanı, barbekü alanı bulunuyor.

ÖZAK DUYU GÖKTÜRK KONUT FİYATLARI NE KADAR? ÖZAK DUYU GÖKTÜRK KONUT FİYAT LİSTESİ!

Özak Duyu Göktürk projesinde, 1+1'lerden 4,5+1'e kadar farklı tipte konutlar yer alıyor.

1+1'lerin fiyatları 9 milyon 262 bin liradan,

2+1'lerin fiyatları 16 milyon 169 bin liradan,

3+1'lerin fiyatları 24 milyon 19  bin liradan

4+1 (çatı katı) fiyatları ise 40 milyon 474 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede firma kendi bünyesinde, yüzde 60 peşin ödemelerde kalan yüzde 40'ı sıfır faiz 12 ay vade fırsatıyla ödeme kolaylığı sağlanıyor. 

Web: https://www.ozakgyo.com/tr/

Tel: 0 212 473 88 87

Özak Duyu Göktürk, yüzde 60'ı peşin kalanı 12 ay vadeyle satışta!

Özak GYO Duyu Göktürk'ün değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

projeye sor



Geri Dön