27 / 04 / 2024

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Firma: Özak GYO

Proje: Hayat City Mahmutbey

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 



Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen  Hayat City Mahmutbey  proesinde konut sahibi olmak isteyenler için sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

“Bir Adımda Hayat Başlar!” fikriyle insan yaşamına kalite ve kolaylık katacak yeni projesi Hayat City Mahmutbey'i tasarladı. İnsan yaşamına katma değer sağlayan Özak GYO, yeni projesiyle şehrin yeni iş merkezi Basın Ekspres'e komşu, bir adımda Mahmutbey Metro istasyonuna ulaşılabilmesi ile İstanbul’da aranan en önemli konforu sunuyor.

Özak GYO Hayat City Mahmutbey de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

HAYAT CTY MAHMUTBEY PROJESİ'NDE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

1+1'den 3+1'e kadar fonksiyonel daire tasarımları ile yalın ve modern mimari çizgilere sahip, peyzaj alanlarının maksimize edildiği bir yaşam sunuyor.

Yüzde sıfır faizle 18 ay vade kampanyasıyla satışa sunulan Hayat City Mahmutbey, herayrıntının düşünüldüğü proje konut sahibi olmak isteyenlere  huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. 

HAYAT CTY MAHMUTBEY PROJESİ'NDE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Hayat City Mahmutbey projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Ulaşımı ve hayatı kolaylaştırmayı merkezine alan ve 4 milyon 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan daireler, değeri her gün artan konumu sayesinde hem yatırım hem de oturum düşünenlere fırsat sunuyor.

WEB: https://www.ozakgyo.com/tr/

TEL:+90 212 557 73 73

Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz, 18 ay vade fırsatı! Lansman öncesi son avantajlar!

projeye sor



Geri Dön