28 / 04 / 2024

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Özak GYO Topkapı projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte şirketten yapılan o açıklama ve proje ile ilgili detaylar...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Topkapı yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO tarafından İstanbul ili, Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi 2945 Ada 68 Parselde hayata geçirilecek konut projesinin yapı ruhsatı alındı. 

Özak GYO Topkapı projesinde 307 adet konut ve 13 adet ticari bağımsız bölümün inşa edilmesi planlanıyor. Söz konusu projenin inşaat alanı 82 bin 529,13 metrekare olarak açıklandı. 

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Özak GYO Topkapı projesi, Tekfen Holding'in İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi (Maltepe) Mahallesi  yer alan arsasında hayata geçirilecek. 26 Ağustos tarihinde Özak GYO ile Tekfen Holding arasında imzalanan satış vaadi sözleşmesi çerçevesinde Özak GYO, söz konusu arsayı  744 milyon 97 bin 200 Türk Lirası+KDV bedel ile satın aldı. 

Tekfen Holding, söz konusu arazide 353 adet konut ile 13 adet ticari üniteye yer verilecek bir proje hayata geçirmeyi planlıyordu. 2018 yılında lansmanı gerçekleştirilen proje inşa edilmedi. 

Özak GYO Topkapı projesi ise ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş imzasıyla hayata geçirilecek. 

Söz konusu proje, İstanbul’un ana ulaşım akslarından biri olan E-5 Karayoluna ve Yenikapı-Havalimanı metro istasyonuna yakın konumuyla ön plana çıkıyor. 

Özak GYO son olarak Doa Göktürk projesinde konut teslimlerine başladı. İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te, doğa ile iç içe, ormana komşu bir hayat sunan ikinci projesi Özak Doa’da, geniş orman alanlarına komşu, nefes alan bir yaşam alanı sunuluyor. Çocukların doğada, huzur ve mutluluk içinde büyüyeceği ve şehrin tüm imkanlarına yürüme mesafesi yakınlığıyla sakinlerine keyifli bir hayatın kapısını aralayan projede, az sayıda satışı devam eden konut  yer alıyor. 

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Nefes Çengelköy satışta! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla oturuma hazır 2+1 ve 4+1 daireler!

İş GYO'dan Tuzla'ya 1.115 konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön