GYO

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...  Özak GYO'nun Muğla ili, Bodrum ilçesi, Akyarlar Mahallesi, 349 ada 10 parseli ile Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, 2567 ada 2 parselinin 2022 yılı değerleri resmen belli oldu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlarma Platformu'nda (KAP) Muğla İli Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde yer alan 1 adet parsele ve Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesinde yer alan arsaya ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. 

Özak GYO'nun Muğla ili, Bodrum ilçesi, Akyarlar Mahallesi, 349 ada 10 parseli ile Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, 2567 ada 2 parselinin 2022 yılı değerleri resmen belli oldu. 

Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Muğla ili, Bodrum ilçesi, Akyarlar Mahallesi, 349 ada 10 parselde yer alan arsa Bodrum ilçe merkezinin batısında ve yarımadanın en güneyinde yer alıyor. 1.000 dekar büyüklüğünde küçük bir yarımadanın üzerinde ve doğu kısmında konumlanan arsa, Turgutreis Merkezi’ne 10 kilometre, Bodrum İlçe Merkezi’ne 25 kilometre, Milas Havalimanı’na 60 kilometre ve Muğla İl Merkezi’ne 135 kilometre mesafede bulunuyor. Arsanın yüzölçümü 345 bin 492 metrekare olarak açıklandı. 

Özak GYO Bodrum arsasının KDV hariç pazar değeri 1 milyar 589 milyon 264 bin Türk Lirası, KDV dahil pazar değeri ise 1 milyar 716 milyon 405 bin 210 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Özak GYO'nun Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, 2567 ada 2 parselinin yüzölçümü 163 bin 799 metrekare olarak belirtildi. Didim Altınkum'da yer alan arsa Akbük Karayolu’nun güneyinde deniz cepheli
konumda bulunuyor. Akbük Körfezi’nin, kuzey girişinde yer alan taşınmaz, küçük bir koy içerisinde yer alıyor. 

Şekertur Sitesi, Konya Kültür Sitesi ile anılan bölgede eski Tarım Köy İşleri Bakanlığı Sosyal Tesisler'i bulunuyordu. Önemli bir yapılaşma bulunmadığı arsanı çevresinde, askeri alanlar, plan dışı alanlar bulunuyor.

tıklayın 
Değerleme raporu için 

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Göktürk gayrimenkullerinin değeri belli oldu! İşte 2022 rakamları..

Avrasya GYO Arnavutköy parsellerinin değeri belli oldu!