Proje Güncel

Ozan Beytepe'de konutlar 4 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ankara’nın en değerli lokasyonlarından Beytepe’de inşa edilen Ozan Beytepe projesinde konut fiyatları 4 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Ozan Beytepe'de hangi tip konutlar var? Ozan Beytepe konutları nerede? İşte ayrıntılar...

Ozan Yapı tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen Ozan Beytepe projesi, şık mimarisi, özenle tasarlanmış daireleri ve modern peyzajı ile şehrin içinde ama şehrin stresinden uzak prestijli bir yaşam alanı sunuyor.

Ozan Beytepe, 6 bin 76 metrekarelik alan üzerinde konumlanan 18 bin 406 metrekare inşaat ve 4 bin metrekare peyzaj alanına sahip 2 bodrum kat ve zemin üzerinde yükselen 13 katlı tek blokta bulunan balkonlu 191 daireden oluşuyor.

Bey yıldızlı bir yaşam alanı sunan Ozan Beytepe projesi merkezi konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ankara'nın en önemli ulaşım hattı Eskişehir Yolu'na kolay ulaşımı üniversite ve sağlık kurumlarına olan yakınlığı ile konut sahiplerine fırsatlar sunuyor. 

Peki Ozan Beytepe projesinde konut fiyatları ne kadar? Ozan Beytepe konut fiyatları kaç lira? İşte Ozan Beytepe konut fiyat listesi...

OZAN BEYTEPE KONUT  FİYATLARI NE KADAR? OZAN BEYTEPE FİYAT LİSTESİ!

Ozan Beytepe projesinde;
1+1 kontuların fiyatları  4 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

WEB: https://ozanbeytepe.com/#proje
TEL:  0312 911 06 00

Büyükçekmece İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra!

Avcılar Kınalı Blokları'nda kamu personeline özel indirim! Teslimler 6 ay sonra!