28 / 04 / 2024

Özderici GYO, 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Özderici GYO, 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş 2014 Mali Yılı Olagan Genel Kurul Toplantısı Çagrısı'nı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. Genel Kurul toplantısının 31 Mart'ta yapılacağı bildirildi.



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklama;


Şirketimizin ortaklar olağan genel kurul toplantısı aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere, 31.03.2015 günü, saat 09.30' da " Büyükdere Caddesi,Yapı Kredi Plaza C Blok Kat:9 Levent,Beşiktaş/İstanbul,Türkiye " adresinde yapılacaktır.


Bilanço, kâr ve zarar hesabı, faaliyet raporu ve denetçi raporu şirket merkez adresinde pay sahiplerinin incelemesine hazır bulundurulacaktır.Pay sahiplerinin toplantıda bizzat hazır bulunmalarını, toplantıya bizzat katılmayacak pay sahiplerinin ekte ve www.ozdericigyo.com.tr örneği bulunan vekaletname örneğini doldurmak suretiyle kendilerini vekil aracılığı ile temsil ettirmelerini rica ederiz.



Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Geri Dön