13 / 05 / 2024

Özderici GYO, faaliyet raporunu açıkladı!

Özderici GYO, faaliyet raporunu açıkladı!

Özderici GYO, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını açıkladı



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.'nin yaptığı açıklama şöyle;

Sorumluluk Beyanı
 
FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN
KARAR TARİHİ:14.08.2012
KARAR SAYISI :87

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİNİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI

a) Şirketimizin 01/01/2012-30/06/2012 dönemine ilişkin finansal tablo ve faaliyet raporlarının tarafımızca incelendiği;

b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediği ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,

c) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların; işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını ve işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansıttığını beyan ederiz

Saygılarımızla,

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

ALİ UĞUR ÖZDERİCİ: Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET ÖZDERİCİ   : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Genel Müdür

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Yönetim Kurulu' na İstanbul

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.' NİN
01.01.2012 - 30.06.2012 ARA DÖNEMİNE AİT
FİNANSAL TABLOLAR HAKKINDA İNCELEME RAPORU

ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 'nin ekte yer alan 30 Haziran 2012 tarihli bilançosu, aynı tarihte sona eren altı aylık gelir tablosu, kapsamlı gelir tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akım tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özeti ile dipnotları tarafımızca incelenmiştir. İşletme yönetiminin sorumluluğu, söz konusu ara dönem finansal tablolarının Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan finansal raporlama standartlarına uygun olarak hazırlanması ve dürüst bir şekilde sunumudur. Bizim sorumluluğumuz bu ara dönem finansal tabloların incelenmesine ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır.

İncelemenin Kapsamı

İncelememiz Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan bağımsız denetim standartları düzenlemelerine uygun olarak yapılmıştır. Ara dönem finansal tabloların incelenmesi, ağırlıklı olarak finansal raporlama sürecinden sorumlu kişilerden bilgi toplanması, analitik inceleme ve diğer inceleme tekniklerinin uygulanmasını kapsamaktadır. Bu incelemenin kapsamı Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan bağımsız denetim standartları çerçevesinde yapılan bağımsız denetim çalışmasına göre daha dar olduğundan, inceleme, bağımsız denetimde farkında olunması gereken tüm önemli hususları ortaya çıkarabilme konusunda güvence sağlamaz. Dolayısıyla, incelememiz sonucunda bir bağımsız denetim görüşü açıklanmamıştır.

Şirketin 31 Aralık 2011 tarihli finansal tabloları başka bir denetim şirketi tarafından denetlenmiş olup, 14 Şubat 2012 tarihli bağımsız denetim raporunda, olumlu görüş verilmiştir.

Görüş

İncelememiz sonucunda, ara dönem finansal tablolarının, ÖZDERİCİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.'nin 30 Haziran 2012 tarihi itibariyle finansal pozisyonunu, altı aylık ara döneme ilişkin finansal performansını ve nakit akımlarını, Sermaye Piyasası Kurulunca yayımlanan finansal raporlama standartları çerçevesinde doğru ve dürüst bir biçimde yansıtmadığı konusunda herhangi bir hususa rastlanılmamıştır.

İstanbul, 14 Ağustos 2012
Anıl Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş.

Nazım Anıl: Sorumlu Ortak Başdenetçi

Özderici GYO, Finansal Tablo Dipnot Açıklamaları için tıklayın
Özderici GYO, Özsermaye Değişim Tablosu için tıklayın
Özderici GYO, Nakit Akım Tablosu için tıklayın
Özderici GYO, Faaliyet Raporu için tıklayın
Özderici GYO, Gelir Tablosu için tıklayın
Özderici GYO, Bilanço için tıklayın

Alper Hamitoğlu / emlakkulisi.com

 


Geri Dön