01 / 05 / 2024

ÖzdilekPark İstanbul AVM açılışa özel etkinlikler!

ÖzdilekPark İstanbul AVM açılışa özel etkinlikler!

ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor...



İstanbul’un merkezinde doyasıya alışveriş yapmak isteyenlerin yeni adresi, ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor.


Özdilek Holding’in İstanbul’daki ilk yatırımı Özdilek Center karma projesinin parçası olan ÖzdilekPark İstanbul AVM, 12 Eylül Cuma günü açılışını gerçekleştirdi. Açılışa özel hazırlanan birbirinden renkli ve eğlenceli şovlarıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmak isteyen ÖzdilekPark AVM’nin çok renkli bir etkinlik takvimi var. 


Yeteneksizsiniz yarışmasının geçen sezon birincileri Kıvanç ve Burak’ın esrarengiz ilizyon şovlarından, latin dans gösterilerine, dünyaca ünlü rock’n roll grubu “Viva Rock’n Roll” dans topluluğundan, Pekin akrobasi grubuna kadar çeşitli gösterilerin gerçekleşeceği ÖzdilekPark İstanbul AVM’de bu haftasonu çok renkli geçecek. AVM’de bulunan markaların açılışa özel çeşitli indirim yapacakları hafta sonu ziyaretçilerin hem yüzünü hem cebini güldürecek.


ÖzdilekPark İstanbul AVM Etkinlik Takvimi;


13 Eylül Cumartesi

Kıvanç, Burak İllüzyon Gösterisi 16.00-16.45

Viva Rock’n Roll Gösterisi 18.00-18.45


14 Eylül Pazar

Children Circus 14.00-14.45

Samba Capoeira 16.00-16.45

Karnaval Bandosu 

Foresight 

Kenya Akrobasi 19.00-19.45


Ayrıca 13 Eylül ve 14 Eylül’de, çocuklara özel, t-shirt boyama, tuval boyama, baloncu, palyaço, çocuk oyun köşesi ve jonglör gösterisi gibi çeşitli etkinlikler minikler için gün boyu devam edecek.


ÖzdilekPark İstanbul AVM


Toplam 40.000 m² kiralanabilir alan, 5 kat ve 140 adet mağaza ile İstanbul’un en işlek bölgelerinden biri olan Levent’te alışveriş yeniden tanımlanıyor. Hem ziyaretçilere hem de kiracılara büyük kolaylıklar sağlayan teknik altyapıyla hazırlanmış olan ÖzdilekPark İstanbul AVM’de; 13 adet yük ve servis asansörü, ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak üzere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yürüyen merpen bulunuyor. Tüm kullanıcıların rahatlığı, konforu ve keyifli zaman geçirmesi düşünülerek tasarlanan ÖzdilekPark İstanbul AVM, alışverişin yeni stilini oluşturuyor.Türkiye’ye ilk kez giriş yapan dünyaca ünlü İtalyan valiz markası Carpisa, Özdilek Hipermarket ve bir çok trend markanın bulunduğu AVM’de, Media Markt’ın da en büyük şubesi yer alacak. (ÖzdilekPark İstanbul AVM içinde bulunan markalardan bazıları; H&M, Media Markt, D&R, Derimod, İpekyol, Koton, Polo Garage, Roman, Vakko Butik, Mango, Mavi, Sarar, Nike, Adidas, Kiğılı, Swatch, Saat&Saat, Flormar,  Watsons, Gratis, Atasay, Starbucks, Mc Donalds, Mickeys, Mid Point, Polen Tantuni, Sbarro, Özdilek Mağaza ve Özdilek Market.)



Geri Dön