30 / 04 / 2024

ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı!

ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı!

İstanbul'un merkezi iş akslarından Levent 'te konumlanan ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, projeler mutlaka yerine özel olmalıdır dedi...



İstanbul'un merkezi iş akslarından Levent'te konumlanan ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. ÖzdilekPark İstanbul'un konsept geliştirmesi ve mağazalarının kiralanması, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren uluslararası firma imzasıyla gerçekleştirildi. 



DANIŞMANLIK HİZMETİNİN ÖNEMİ


JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin Levent bölgesindeki tüketicinin dokusuna ve harcama düzeyine uyumlu şekilde yapılması gerektiğini belirterek, "Yakalanan bu yüzde 99'luk doluluk oranı, doğru danışmanlık hizmeti alarak birbirinden ayrışan AVM projelerinin önemini gösteriyor. Önemli olan. yapılacak AVM'lerin bulunduğu yerin kapsama alanına, nüfusuna ve harcanan gelire göre farklılaşabilmesidir. Bir başka deyişle, projeler mutlaka yerine özel olmalıdır" dedi.


FARKI AYDINLIK OLMASI 


ÖzdilekPark İstanbul, geniş yaşam alanları, yeşil terasları ve her yerinden ışık alan aydınlık yapısı ile diğer AVM'lerden farklılaşıyor. 


Mimarisi tamamen müşteri odaklı olarak tasarlanan AVM, geniş alanı ve kolay ulaşımı ile ziyaretçilerine konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor. Çevreye duyarlı ve hava kirliliği oluşturmayan modern sistemlerin kullanıldığı bina, Leed Gold çevreci bina belgesine de aday. ÖzdilekPark İstanbul'un bir diğer avantajı ise proje bünyesindeki River Plaza ofis binasına ve 389 odalı ve 22 toplantı salonlu VVyndham Grand Hotel'ine bağlantısının olması. 


Diğer yandan; AVM'de İstanbul'un ilk Özdilek Hipermarketi de açılıyor. 2.900 metrekare büyüklüğündeki hipermarketin yanı sıra 800 metrekarelik "Jokerland" çocuk eğlence alanı ve 2.700 metrekarelik Media Markt mağazaları, istanbulluların uğrak yeri olması bekleniyor. 


Yeni Akit 


Geri Dön