02 / 05 / 2024

Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Güllük tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.



Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Güllük tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Özdoğu Nakliyat İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hafriyat, kazı ve sondaj işleri yapmak gerekli olan iş makinelerini almak veya kiralamak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; İş hanları konutlar oteller yat limanları, hastaneler, turistik ve sportif tesisler inşa etmek, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Her çeşit inşaat malzemesi, her çeşit tesisat malzemeleri ile diğer yapı elemanlarının toptan alım satımını, imalatını, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Taş , kum, kireç ocakları almak, kiralamak ve işletmek. Hazır beton ve yapı elemanları tuğla, kireit, parke, bordur taşı ve briket imal etmek, alım satıını yapmak bunlarla ilgili fbrikalar ve atölyeler kurmak, işletmek makine teçhizatın ithalini yapmak inşaat işlerini ile ilgili her türlü malzeme alet ve makinelerin alı satıını ithalat ve ihracatını yapmak. 5-İnşaat işleri ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında açılacak ihalelere katılak ve tahhaütlerde bulunak. 6-Her türlü tadilat ve dekorayson işleri yapmak 7-Şirket amaç ve konusuyla ilgili gayrienkuller alma, satmak, kiralamak, kiraya vermek, bina ve tesisler inşa etmek. 8-Her türlü inşaat tahhüt ve ticareti ile emlak komisyonculuğu yapmak. 9-Konusu ile ilgili resmi ve özel sektör ihalelerine iştirak etmek, teklifte bulunmak, sözleşmeler akdetmek, taahhüt altına almak. 10-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak 11-Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. 12-Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 13-Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak.



Geri Dön