İmar

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

Ankara'nın Çankaya'daki taşınmaz ile Türkiye Şeker Fabrikaları'na kayıtlı Konya'da bulunan taşınmaz, İstanbul'un Kartal ilçesi Soğanlık Mahallesi'nde konumlanan taşınmaz ile Sümer Holding AŞ ve Tekel İşletmeleri adına kayıtlı Bursa ve Şanlıurfa'daki taşınmazların imar planlarında değişiklik yapılması kararı alındı.

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi.

Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki, İmar değişikliğinin detayları neler? İşte Resmi Gazete'de yayımlanan imar değişikliğine ilişkin ayrıntılar...

Buna göre, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara'nın Çankaya ilçesi Çayyolu Mahallesi'nde konumlanan taşınmazlar ile Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Konya'nın Akşehir ilçesi Adsız Mahallesi'ndeki taşınmaza ilişkin nazım imar planı değişikliği ve uygulama imar planı değişikliği uygun görüldü.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul'un Kartal ilçesi Soğanlık Mahallesi'nde konumlanan taşınmaz ile ilgili olarak nazım imar planı ile uygulama imar planının onaylanmasına karar kılındı.

Bloomberght HT'de yer verilen habere göre; Sümer Holding AŞ ve Tekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde yer alan taşınmazların nazım imar planı ve uygulama imar planı onay alırken, Sümer Holding AŞ (münfesih Tekel Tütün Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri AŞ) adına kayıtlı Muğla'nın Datça ilçesi İskele Mahallesi'ndeki taşınmazlara ilişkin nazım imar planı değişikliği ve uygulama imar planı değişikliğine yapılan itirazlar kabul edilmedi.

Sümer Holding AŞ (münfesih TTA Gayrimenkul AŞ) adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Mehmetçik Mahallesi'nde konumlanan taşınmazın imar planına yapılan itirazlardan sosyal donatı yetersizliğine ilişkin itiraz kabul görürken diğer itirazların reddine karar kılındı.
BDDK resmen açıklandı! İhtiyaç ve taşıt kredileri...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Benzin ve motorine indirim yolda

Milyonlarca vatandaşın maaşına zam yapıldı! Ağustos ayı evde bakım maaşları yattı mı?  İşte detaylar…

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!
Et ve Süt Kurumu'nda kırmızı ete yüzde 25 indirim! ESK'da et fiyatları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi