Sektörel

Özemeksan İnşaat Yeşilova projesini 2015 sonunda tamamlayacak!

BUGÜNE kadar 600 konut inşa eden, kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Özemeksan, Yeşilova'da 300 dairenin yer aldığı ilk site projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor...

BUGÜNE kadar 600 konut inşa eden, kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Özemeksan, yeni projeleri Ikon Şehrin Evleri, Ikon Ofis, İkon Tria, İkon Plaza, İkon Villalar ve Yeşilova'da 300 dairenin yer aldığı ilk site projesini 2015 yılı sonuna dek tamamlamayı hedefliyor. Profesyonel bir ekiple hizmet veıdiklerini söyleyen Özemeksan Kurucusu Binali Özbaykız, yıllardır edindikleri deneyimle kaliteyi önde tuttuklarım belirterek, "İmza attığımız her projede güven algısını daha da yükseltiyoruz" dedi. 


Arsa fiyatları yükseliyor 

İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen yeni arsa üretmekte zorluk çektiklerini ifade eden Özbaykız, "Bayraklı ve Bornova bölgesindeki projelerimizle tanınıyoruz. İzmir'in yükselen değeri olan bu iki bölgede farklı ofis ve rezidans projelerimizi sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor. Uygun arsa bulursak, Karşıyaka ve Mavişehir bölgesinde de inşaat yapmak istiyoruz" diye konuştu. 


İzmir'de arsa fiyatlarının sürekli yükseldiğini ve bu durumun ev sahibi olmak isteyenlerin aleyhine olduğunu ifade eden Binali Özbaykız, kentsel dönüşümün bu soruna bir çözüm olabileceğini, ancak mevcut işleyişin oldukça yavaş olduğunu dile getirdi. 


Hürriyet Ege