15 / 05 / 2024

Özer Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özer Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erdal Güner tarafından Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Özer Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Güner tarafından kuruldu. 


Özer Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BETON 1-Beton, hazır beton, ve betondan üretilmiş veya içine beton katılmış her türlü mamul ile inşaat sanayiinde kullanılan diğer hafif beton yapı elemanları, kırma taş, briket, gaz beton, tuğla, kiremit, ahşap, plastik ve diğer maddelerden mamul her türlü yapı elemanları üretmek, kum çıkartmak, satmak, montajını yapmak, kiraya vermek ve kiraya almaktır. 2- Hazır beton ve elemanlarının imalatı, hazır beton alım ve satışı, hazır beton taşıma, kurulan hazır betonsantrallerini kiraya vermek ve kiralamak. 3- Her türlü beton boru, künk, konik, bordur taşı, baca halkası ve briket imalatı, bunların üretiminde kullanılan yarı mamul, mamul maddelerin alım satımı, ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. Ve ana sözleşmede yazılı diğer hususlar


Geri Dön