Yeni Şirketler

Özev Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özev Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Öztürk, Ercan Durmaz, Merve Aydoğan Gökkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi'nde kuruldu.

Özev Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Öztürk, Ercan Durmaz, Merve Aydoğan Gökkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi'nde kuruldu. 


Özev Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek,  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Tıbbi eczacılık, biyolojik, zirai, veterinerliğe ait ilaç ve müstahzarlarla bunların hammaddeleri, sıhhi ve tıbbi alet ve malzemeler, bunlarla ilgili kimyevi maddelerin toptan alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı, -Her türlü itriyat malzemelerinin alım satım ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak, -Tedavi edici özelliği olan çocuk mamaları, tabibi mamalar, tababette kullanılan balık yağları, suda ve yağda eriyen vitaminlerle mineral maddelerin alım satım ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak.


Özev Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres. Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, 27/1