Kim Kimdir?

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 1970 yılında doğan Maraşlı, Boğaziçi Üniversitesi'nden Ekonomi alanında mezun olmuş ve Sabancı Üniversitesi'nde İşletme üzerine yüksek lisans yapmıştır

Özge Bulut Maraşlı, Türk iş kadını ve yönetici olarak tanınır. 1970 yılında doğan Maraşlı, Boğaziçi Üniversitesi'nden Ekonomi alanında mezun olmuş ve Sabancı Üniversitesi'nde İşletme üzerine yüksek lisans yapmıştır. Kariyerine H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. ve iştiraklerinde çalışarak başlamıştır.

Maraşlı, Kraft Foods International ortaklığındaki JV şirketi MarSA Kraft'ta finans ve iş geliştirme yönetimlerinde görev alarak hızlı tüketim ürünleri sektöründe deneyim kazanmıştır. Daha sonra Holding CEO'suna bağlı olarak stratejik planlama, iş geliştirme, birleşme ve satın alma faaliyetleri, enerji projelerinin özelleştirilmesi ve yeniden yapılandırılması, telekomünikasyon, gıda, perakende, otomotiv ve çimento gibi birçok sektörde danışmanlık yapmıştır.

2006-2018 yılları arasında Doğan Holding'de üst düzey yöneticilik görevlerini üstlenen Maraşlı, halen Doğan Holding Yönetim Kurulu Danışmanlığı yapmaktadır. Bu dönemde şirketin Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı olarak görev almış ve çeşitli şirketlerin yönetim kurullarında danışmanlık yapmıştır.

Özge Bulut Maraşlı, aktif bir Sivil Toplum Kuruluşu destekçisidir ve 1996 yılından bu yana faaliyet gösterdiği tüm alanlarda ve ülkelerde STK'ların kurucu üyesi, yönetim kurulu üyesi ve başkanlığını yapmaktadır. Aynı zamanda çeşitli kuruluşların yönetim kurullarında ve üyeliklerinde yer almaktadır.

Maraşlı, aynı zamanda Fabu Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı, MAY Yapım'ın Yönetici Ortağı, Fark Holding, BluTV, İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Slowtürk Radyo'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Two Zero Girişim Sermayesi Fonu ve Arya Investment Yatırım Komitesi Üyesi olarak da görev yapmaktadır.

Davit Braunstayn kimdir? Kaç yaşında?
Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?
Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?