Kim Kimdir?

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler... Rıskulov Kazak İktisadi Üniversitesi lisans derecesi ile tamamladı

1982 yılında Karabük’te dünyaya gelen Özgür Ulupınar, endüstri meslek lisesi ve yüksek öğrenimini Kazakistan’da bulunan T. Rıskulov Kazak İktisadi Üniversitesi lisans derecesi ile tamamladı.

2003 YILINDA ÇALIŞMA HAYATINA ATILDI

2003 yılı itibari ile çalışma yaşamında yer alan Özgür Ulupınar, Kamu ve özel sektörde pek çok şirkette başarı ile görev aldı.

HANGİ ŞİRKETLERDE GÖREV ALDI?

2016 yılı itibari ile Oyak Genel Müdürlüğü Üst Düzey Yöneticiliğinde görev alan Özgür Ulupınar, daha sonra Çalık Holding Ankara Temsilciliğinde çalışmalarına devam etti. Özgür Ulupınar, sonrasında ise Arkas Holding Üst Düzey Yöneticiliği, MMC Enerji Sanayi ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda çalışmalarına devam etti. Kariyer basamaklarını bir bir tırmanmaya devam eden başarılı Türk iş insanı Özgür Ulupınar, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK İş Konsey Üyeliği, TÜSİAD Çalışma Grubu Komisyon Üyesi olarak görev almaya devam ediyor.

Peki, Özgür Ulupınar, hangi TV kanallarında çalıştı? İşte detaylar...

TV KANALLARINDA ÇALIŞTI

Bununla beraber, medya alanında da görev alan Özgür Ulupınar, 2004 – 2007 yılları arasında TGRT Haber TV’den Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Özgür Ulupınar, 2007 – 2008 yılları arasında Flash TV’de Genel Müdür, 2008 – 2010 yılları arasında ATV’de haber programı ve siyasi program sunucusu, 2010 – 2012 yılları arasında TGRT Haber TV’de Genel Koordinatör, 2012 – 2013 yılları arasında Show Haber’de Genel Müdür ve 2013 – 2015 yılları arasında ATV’de Haber Programları Yapımcısı pozisyonlarında çalıştı.

Özgür Ulupınar, bunun yanı sıra; 

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Hakan Ünsal nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?