29 / 04 / 2024

Özgürlük Parkı haftasonları ziyaretçi akınına uğruyor!

Özgürlük Parkı haftasonları ziyaretçi akınına uğruyor!

Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Özgürlük Parkı'nda futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuklar için iki adet oyun alanı, yetişkinler i&cc



Selamiçeşme'de 120 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Özgürlük parkı içinde kalan en büyük parkı. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan parkta, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuklar için iki adet oyun alanı, yetişkinler için spor aletleri, bisiklet yolu, süs havuzları, amfi tiyatro, hayvanların gezdirilmesi için özel alanlar bulunuyor.

Her yaştan insana hitap eden park, sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar hizmet veriyor. Sabahın erken saatlerinde spor yapmaya gelen insanlarla hareketlenen park, sevgililerin, emekliler ve çocuklu ailelerin vazgeçilmez mekanı. Parkta, evcil hayvanlar için tasarlanmış özel gezi alanları da bulunuyor.

Yaz ve kış aylarında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan parkın, internet sitesi de bulunuyor. Bu sitede park içerisinde yapılan etkinliklerin duyuruları ve parkla ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. Parktaki tenis kortundan ücretsiz olarak faydalanmak mümkün. Hah saha ise ücretli olarak hizmet veriyor.
Sabah Metropol

 


Geri Dön