Yeni Projeler

Özkayalar Prestij’de 4.5 milyon TL’ye 2+1 dubleks! Hemen teslim fırsatıyla!

Özkayalar Prestij projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Hemen teslim fırsatı sunulan projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. 

Özkayalar Prestij projesi, İzmir Menemen’de yükseliyor. Özkayalar İnşaat tarafından inşa edilen Özkayalar Prestij projesinde satış süreci devam ediyor.

HEMEN TESLİM FIRSATI

Toplam 80 adet konutun yer aldığı Özkayalar Prestij projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 1.744 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimler de hemen yapılıyor. 

9 katlı tek blok olarak inşa edilen Özkayalar Prestij projesinde konutların dışında 2 adet ticari alan da bulunuyor. 

Peki Özkayalar Prestij projesindeki 3 oda 1 salon konutların fiyatları ne kadar? Özkayalar Prestij projesinde yer alan konutlar için kredi kullanılabiliyor mu? 

4.5 MİLYON TL’YE 2+1 DUBLEKS

Özkayalar Prestij projesinde yer alan 2 oda 1 salon dubleks konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL’den, 3 oda 1 salon konutların fiyatları ise 5 milyon 750 bin TL’den başlıyor. 

Ödemelerin peşin ya da takas yöntemiyle yapılabildiği Özkayalar Prestij projesi için konut kredisi de kullanılabiliyor. 

Menemen Özkayalar Prestij projesinde; Kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve spor salonu yer alıyor. Lokasyonuyla da dikkat çeken proje Ulubey Anadolu Lisesi’ne ve Çocuk Köyü’ne yakın konumda yükseliyor. 

Telefon: 0532 208 66 77

 

Asce GYO Asce Zenith projesinde bankasız kefilsiz 36 ay vade imkanı ve kişiye özel planı!

Nidapark Çamlık’ta müstakil villa hayatı 25 milyon TL’den başlayan fiyatlar ve 24 ay vade fırsatıyla!

Antalya Diamond City Suite'de 1+1'ler 3 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla!