09 / 05 / 2024

Özkaynak artışı yüksek 8 temettü hissesi!

Özkaynak artışı yüksek 8 temettü hissesi!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 15,2 bin takipçili Borsa Analiz özkaynak artışı yüksek temettü hisselerini paylaştı. İşte o hisseler...



Yatırımcılar için temettü ödemeleri, hisse senetlerinin karlılığına dair önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor. Temettü verimi yüksek olan şirketler, genellikle istikrarlı gelir akışı ve güçlü finansal performans sergileyen şirketler şeklinde biliniyor.

Borsa İstanbul'da şirketler peş peşe temettü (kar payı) ödemesi yapacağını açıklarken özkaynak artışı yüksek artışı temettü hisseleri de pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. 

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 15,2 bin takipçili Borsa Analiz resmi X hesabı https://twitter.com/ekinciiomer üzerinden özkaynak artışı yüksek temettü hisselerini paylaştı. 

Borsa Analiz'in paylaşımı şu şekilde:

Özkaynak Artışı Yüksek Temettü Hisseleri 

#temettü hisseleriniz var mı? Varsa hangileri ?

1. #aygaz Aygaz (Yüzde 82)
2. #algyo Alarko GYO (Yüzde 80)
3. #yggyo Yeni Gimat GYO (Yüzde 67)
4. #tcell Turkcell (Yüzde 61)
5. #pagyo Panora Gayrimenkul (Yüzde 56)
6. #enjsa Enerjisa Enerji (Yüzde 53)
7. #eregl Ereğli Demir Çelik (Yüzde 48)
8. #kchol Koç Holding (Yüzde 48)

 Borsa Analiz'in paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

Gayrimenkul alırken kazanmanın kuralı açıklandı! İşte o yöntem

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön