02 / 05 / 2024

Özsev Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özsev Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sevgi tarafından kuruldu.



Özsev Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sevgi tarafından kuruldu.

Özsev Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Kendine ait veya kiralanmış mobilyalı evlerde bir aydan daha kısa süreli olarak konaklama faaliyetleri, B- Turizme yönelik otel,motel ,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri ,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek, C- Her türlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak, D- Her türlü motorlu taşıt ticareti,ithalat ve ihracatını yapmak, E- Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava,deniz taşıtlarının ,grayder,silindir vb.ağır iş ve sanayi makinelerinin,yükleme,boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak,acente,bayilik ve mümessilliğini almak,ithalat,ihracat,toptan ve perakende ticaretini yapmak, F- Oto galerileri açmak,işletmek veya işlettirmek. G-Her türlü temizlik malzemeleri, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların imalini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımı, satımı, ithalini, ihracını, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. H-Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak


Geri Dön