Sektörel

Özyurtlar Esenyurt'u marka haline getirdi!

Esenyurt, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olması nedeniyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi halini aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, imza attığı kaliteli, modern ve kalıcı hizmet projeleriyle ilçenin çehresini değiştirmey

Esenyurt, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olması nedeniyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi halini aldı. 2004 yılında göreve gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, imza attığı kaliteli, modern ve kalıcı hizmet projeleriyle ilçenin çehresini değiştirmeyi başardı. 

25 sene önce Esenyurt'ta 25 metrekarelik bir nalburiyede temelleri atılan şirket bugün, 1.000.000 metrekare alana 10 bin konut inşa ederek 28 bin kişiyi ev sahibi yaptı. 

Hayata geçirdigi konsept projeler ile sektörde kendinden söz ettiren Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'un marka değeri için de güçlü bir aracı niteliği taşıyor. 

Özyurtlar; Garden City, Ntepe, Ntovvers, Nmerkez, Nresidance, Nşehir, N5Suites, Ncadde, Ncity, Nlogo, ICoastalCity projeleriyle bölgede kapsamlı bir kentsel dönüşümün adımlarını atıyor. 

Konut projeleri alanındaki çalışmalarını Esenyurt bölgesinde yoğunlaştırarak, yerli yatırımcıların yanı sıra Ortadoğu bölgesinden yabancı yatırımcıların da bölgeye yatırım yapmasında en önemli teşvik kaynaklarından biri oluyor. 

Böylece Esenyurt'un yatırım değerini yükseltmeye ve yasam koşullarını ileri taşımaya devam ediyor. 

Nlogo İstanbul'da 6 ayda yüzde 50 kar! 25 yıllık deneyimi ile gayrimenkul sektöründe kalite ve güvenilirliğin simgesi haline gelen Özyurtlar Şirketler Grubu, son projesi Nlogo İstanbul ile müşterilerine bir kez daha kazandırdı. Mayıs ayında satışa sunulan Nlogo istanbul projesine yatırım yapanlar, kısa bir sürede %50 kar etti. 6 ay önce metrekaresi 2.000 TL'den satışa çıkan projenin metrekare fiyatı 3.000 TL'ye yükselerek büyük bir ivme kazandı. Gelişen alt yapısı ve merkezi lokasyonu nedeniyle tercih edilen bir yatırım bölgesi haline gelen Esenyurt'ta, Bahçesehir TEM otoyol bağlantısının hemen yanında yükselen Nlogo istanbul projesinin konumu bu artışta önemli bir rol oynadı. 

Erken teslim telaşı 2014 yılında satışa sunduğu Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City ile 10.000 konut üretme hedefini yakalayan Özyurtlar kendisiyle yarışmaya devam ediyor. Hayata geçirdiği tüm projelerde, müşterilerine üst düzeyde güvenlik, konfor, kalite, yasam memnuniyeti ve estetik sunmayı amaçlayan Özyurtlar, teslim sürelerine de büyük önem veriyor. 

Bu nedenle hemen hemen her projesini söz verdiği süreden önce sahiplerine teslim eden Özyurtlar'ın adı sektörde güven kelimesiyle birlikte anılıyor. Erken teslim geleneğini bu yıl da bozmayan şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntovvn projelerini sahipleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt Erken, erken teslimin hem konut alıcısı hem de inşaat firması açısından büyük önem taşıdığını ifade ediyor ve ekliyor: "Proje ne kadar erken teslim edilirse ev sahipleri de kira ödemekten o kadar erken kurtuluyor ve dairelerine kavuşuyor. Erken teslim sayesinde yatırım maliyetinin geri dönüsü ve değer kazanma hızı, beklenenden önce gerçekleşiyor.Mevcut ve potansiyel alıcılar için firmaya güven artıyor. Bu sayede sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ile geleceğe dönük tüm projelerde başarı sağlanıyor". 

Özyurtlar'ın satışa çıkardığı tüm projelerin %20'sinin eski müşteriler tarafından satın alınmasının altında bu bakış açısı olduğunu ifade eden Tamer Özyurt, hedeflerini Türkiye'de dünya standartlarının da üzerinde, kaliteli, konforlu ve uygun fiyatlı konutlar üretmek olarak açıklıyor. Son olarak hayata geçirdikleri projelerde müşterilerine sadece bir konut değil zengin bir yasam merkezi sunduklarını belirten Tamer Özyurt, "Bizim projemize gelen kişi, sadece bir eve değil içerisinde her türlü sosyal donatısı olan güvenli bir yasam alanına kavuşuyor. Bugün hepimiz için en değerli şey; zaman. Bu nedenle projelerimizi, şehrin merkezine ve tüm ulaşım kaynaklarına yakın olan Esenyurt bölgesinde hayata geçiriyoruz" diyor. 


Ticari Hayat