17 / 07 / 2024

Özyurtlar Ntown fiyat listesi!

Özyurtlar Ntown fiyat listesi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Ntown

Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Özyurtlar Ntown fiyat listesi kapsamında daireler 159 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor...


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Özyurtlar  Ntown  fiyat listesi öncesinde projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Esenyurt Ntown Residence'ta;  avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Özyurtlar İnşaat projesi olarak inşa edilen Özyurtlar Ntown fiyat listesi dairenin katı, konumu ve tipine göre değişiklik gösteriyor. Projede satış süreci devam ediyor. 


Özyurtlar Ntown fiyat listesi!


Ntower projesinin etabı olarak konumlanan Ntown Residence projesi; Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan N Town Esenyurt projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 


3 blok halinde yükselen Özyurtlar Ntown fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 159 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler hemen teslim ediliyor. 


N Town Residence Esenyurt iletişim bilgisi

Telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön