06 / 05 / 2024

Pakpen'in web sitesi ödül aldı!

Pakpen'in web sitesi ödül aldı!

Web dünyasının en prestijli ve en saygın uluslararası yarışmalarından olan Interactive Media Awards, bu yıl www.pakpen.com.tr’nin oldu



Web sitesi tasarlama ve geliştirme alanlarında en yüksek mükemmellik standartlarını ödüllendiren Interactive Media Awards, her yıl farklı kategorilerde verilen ve büyük itibar sağlayan bir ödül olarak biliniyor. Çeşitli sektörlerden markaların web siteleri jüri tarafından içerik, pratiklik, tasarım ve kullanışlılık açısından titizlikle değerlendirildiği bu projede Pakpen'in web sitesi, içerdiği kullanıcı dostu ara yüzü ve interaktif uygulamaları  ile “Manufacturing” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Pakpen web sitelerinde işlevselliği arttırmak için üretim alanlarına göre kurumsal web sitenin yanı sıra ürün gruplarına göre 5 farklı web sitesinden daha hızlı erişim sağlanabiliyor. Pakpen; www.pakpen.com.tr uzantılı kurumsal internet sitesinin yanı sıra Paksiding (www.paksiding.com), Pakplast (www.pakplast.com.tr), Pakdoor (www.pakdoor.com.tr), Pakboard (www.pakboard.com.tr), Pakpenpvc (www.pakpenpvc.com)markalarının internet sitelerini de yeniledi. Pakpen çatısı altında yer alan markaların internet sitelerinde içerik Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Rusça olarak yer alıyor.

Pakpen müşteri hizmetlerinde memnuniyetini mükemmellik seviyesine çıkarmak için teknolojik donanımla yenilenen yeni müşteri hizmetleri numarası ‘’444 1 PAK’’ hizmete açıldı.
 
 
Kurumsal Site                                      www.pakpen.com.tr
 
Pakpen                                               www.pakpenpvc.com
 
Pak Siding-Pak Form-Pak Country            www.paksiding.com.tr
 
Pak Door Dış Kapı-Kompozit-Pakpanel     www.pakdoor.com.tr
 
Pakplast Altyapı-İç Tesisat Boru              www.pakplast.com.tr
 
Pak Board XPS-EPS                               www.pakboard.com.tr
 
 PAKPEN HAKKINDA
Paksu A.Ş. ile 1970 yılında Konya’da sanayileşmenin henüz başlamadığı yıllarda, inşaat ve sıhhi tesisat malzemesi satışı ile faaliyetlerine başlayan PAKPEN Şirketler Grubu; yapı sektörünün ülkemizde ve dünyadaki değişikliklerini yakından takip ederek, yatırım ve tüketicinin ihtiyaçlarına verdiği önemle bugün sektörün konusunda öncü firması oldu.

Geri Dön