29 / 06 / 2024

Palace İstanbul Beylerbeyi ön talep topluyor! Yeni proje!

Palace İstanbul Beylerbeyi ön talep topluyor! Yeni proje!

Firma: Kuruluş İnşaat

Proje: Palace İstanbul Beylerbeyi

Palace İstanbul Beylerbeyi projesinde ön talep toplanıyor. Proje, Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde yükseliyor. İşte Palace İstanbul Beylerbeyi ile ilgili detaylar...



Palace İstanbul Beylerbeyi projesinde ön talep toplanıyor. Proje, Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde yükseliyor. İşte  Palace İstanbul Beylerbeyi  ile ilgili detaylar...

Palace İstanbul Beylerbeyi projesinde ön talep süreci başladı. Proje, İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçiriliyor. 

Neoklasik mimarinin zarafetiyle modern yaşamın konforunu bir araya getiren Palace İstanbul Beylerbeyi'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede toplam 154 adet bağımsız bölüm yer alıyor. 

Palace İstanbul Beylerbeyi ön talep topluyor! Yeni proje!

Palace İstanbul Beylerbeyi projesi  Kuruluş İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. Proje, konut sahiplerine Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşliğinde, Beylerbeyi’nin tarihi dokusuyla modern bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

Proje, sadece bir yaşam alanı değil, aynı zamanda İstanbul’un en seçkin bölgelerinden birinde konumlanmış bir yaşam tarzı vadediyor. Her detayı özenle düşünülen ve konfor için tasarlanan projede kalite ve zarafet de bir araya geliyor. Proje zemin+3 kat olarak inşa ediliyor. 

Palace İstanbul Beylerbeyi'nde 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. Ayrıca projede yeşil ve dinlendirici peyzaj alanları, geniş sosyal alanlar ve spor tesisleri yer alıyor. 

Palace İstanbul Beylerbeyi ön talep topluyor! Yeni proje!

Palace İstanbul Beylerbeyi projesi, Futbol Federasyon tesisinin arka tarafında konumlanıyor ve Beylerbeyi sahile 300 metre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne de yakın mesafede yükseliyor. 

Projede henüz konut fiyatları belli olmadı. Projenin Temmuz ya da Ağustos ayında satışa çıkması planlanıyor. 

Web: https://beylerbeyipalaceistanbul.com/

Çanakkale Moldavit Etap 2'de 4 milyon 150 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi! 

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!


projeye sor



Geri Dön