Konut

Paladyum Beytepe’de 2+1'ler 500 bin TL!

Ankara’da şehrin yeni rotası İncek yolu üzerinde hızla yükselen paladyum Beytepe Kule konut ve butik iş merkezi projesi, alışagelmişin dışında yeni bir projeye imza atıyor...

Paladyum Beytepe’de iç mekânları daire sahipleri şekillendiriyor. Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: “Evlere taşındıktan sonra düzenleme için emek ve para harcanmaması için inşaat aşamasında ev sahiplerinin görüşleri doğrultusunda çalışma yapmaya karar verdik”



Ankara Başkent’in ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe’de iç mekânları daire sahipleri şekillendiriyor.


Ankara’da şehrin yeni rotası İncek yolu üzerinde hızla yükselen paladyum Beytepe Kule konut ve butik iş merkezi projesi, alışagelmişin dışında yeni bir projeye imza atıyor. 32 katlı kulenin inşaatında 20’nci kata gelinen projede iç detaylarla ilgili başlanan çalışma öncesi proje yönetimi, konut sahipleri ile ortak hareket etme kararı aldı.

 

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, birçok projede daire sakinlerinin evlerine taşınırken ya da taşındıktan bir süre sonra revizyon gereksinimi duyduklarını anımsatarak, şunları söyledi:


“Bu revizyonlar genellikle duvarların yıkılması, yeni bölmeler açılması şeklinde oluyor. Bu durumda hem gürültü, hem kirlilik yaşanıyor. Ayrıca ciddi maddi külfet ve emek gerektiriyor. Eşyalar kaldırılıyor, zedeleniyor ve gereksiz bir kayıp yaşanıyor. Biz tüm bu sorunları şimdiden çözmek için ‘gelin bu aşamada iken evinizin içini şekillendirin’ dedik.”

http://paladyumbeytepe.com