27 / 04 / 2024

Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar oldu!

Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar oldu!

Paladyum, nisan ayının ilk haftasına değer kazanarak başlayan emtialar arasında yer alıyor. Yatırımcılar tarafından sıkı takip edilen ve haftaya yükselişle başlayan paladyumun gramı bugün 74,12 dolar seviyesinde işlem görüyor.



Paladyum bugün güne değer kazanarak başlayan değerli madenler arasında yer alıyor  . Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar seviyesinde işlem görüyor. Peki paladyumun ons fiyatı kaç dolar oldu?

Rusya Ukrayna arasındaki agresif gelişmeler piyasalar üzerinde direkt etkili olmaya devam ediyor. Gelen olumlu haberler eşiliğinde altın ve dolar fiyatlarında aşağı yönlü bir hareket görülürken paladyum dün ve bugün değer kazanan madenler arasında yerini aldı.

Paladyumun gramı bugün 74,12 dolar oldu!

Rusya, paladyum üretiminin en yüksek olduğu ülkelerden biri olduğu için Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimden doğrudan etkilenen maden de paladyum oldu. Savaşın agresif koşulları paladyumda dalgalanmalara neden olurken, dün yüzde 2,66 yükselişe geçti. Peki paladyum bugün ne kadar? İşte paladyumun ons fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön