26 / 05 / 2024

Palladium AVM yılbaşına özel hediyeler sunuyor!

Palladium AVM yılbaşına özel hediyeler sunuyor!

Sunduğu dünya markaları ve ayrıcalıklı ambiyansı ile Anadolu Yakası'ndaki alışveriş merkezleri arasında seçkin bir konuma sahip olan Palladium Alışveriş Merkezi, 2010 yılını yine tatlı sürprizler kalp atışlarınızı hızlandıran hediyelerle kapatıyor



Alışveriş, eğlence ve lezzetin sonsuz keyfi Palladium'da!

Yılda 10 milyonu aşkın tüketicinin ziyaret ettiği Palladium Alışveriş Merkezi, Ataşehir ve Kozyatağı başta olmak üzere Kadıköy'den Kartal'a, Bostancı'dan Beykoz'a kadar çok geniş bir alanda yet alan tüketicilere sesleniyor. Ziyaretçilerine moda, lezzet ve eğlenceyi aynı anda sunan Palladium yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor ve adeta alışkanlık yaratıyor.

Anadolu yakasının yaşam küresi!

Dev bir camdan küreye, oradan da gökyüzünü hala görmeye devam ettiğiniz bir alışveriş merkezine adım atmanın heyecanı... İlk saniyelerden itibaren sizi içine alan çekici bir atmosfer... Seçkin markalar, canlı ve rengarenk vitrinler... Moda dünyasının kalbinde olduğunuzu hissettirecek her şey... Üstelik isteyene fast food, isteyene gurme lezzetler sunan restaurantlar... Eğer hala Palladium'u görmediyseniz, ziyaret ettiğinizde neler yaşayacaklarınızın birkaç kelimelik özeti böyle.

190'ı aşkın mağazada giyimden gıdaya, aksesuardan elektroniğe zengin ürün yelpazesi ve eğlence seçenekleriyle her yaşın tercihi olan Palladium Alışveriş Merkezi, lüks marka karmasıyla çevresinde fark yaratıyor. Sıkılmadan, ferah ve nezih bir ortamda keyifli alışveriş sunan Palladium, artık moda denilince Anadolu Yakası'nda akla gelen ilk adres olmuş durumda.
Palladium, Cinebonus sinemaları ve saat 02:00'a kadar hizmet veren restaurantları ile gece hayatına da renk ve canlılık getiriyor. 2500 araçlık ücretsiz kapalı otoparkı, vale park hizmeti, ücretsiz müşteri servisi, çocuk oyun alanları, bebek odası (puset ve kanguru temini), Memorial Sağlık Grubu'na bağlı reviri ve daha birçok özelliğiyle mükemmel bir alışveriş deneyimi Palladium'da sizi bekliyor. Alışveriş merkezlerinin yönetiminde global deneyime sahip uzman bir kuruluş olan 'Avm mfi Partners' tarafınca yönetilen Palladium, bu uluslararası deneyimin de etkisiyle, size kendinizi sanki yurtdışındaki bir alışveriş merkezinde hissettiriyor.

2011'e Mercedes'le girin!

Sunduğu benzersiz dünyanın yanı sıra heyecan verici hediyelerle de tüketicilerinin hayallerini gerçekleştiren Palladium, 2011 çekilişiyle de göz kamaştıran hediyeler veriyor. 12 Aralık'ta başlayan ve 20 şžubat 2011'e kadar devam edecek kampanyada, en az 100 TL'lik alışveriş yapanlar arasında, 1 kişiyi Mercedes Benz SLK 200 K, 3 çifti Golden Bay Tour ile Akdeniz Cruise seyahati ve 111 kişiyi Siemens Küçük Ev Aletleri kazanma şansı bekliyor.    

Yeni yıl alışverişinize yeni kolaylık: Vestiyer ve Bellboy

Yeni yitirt yaklaştığı ve sevdiklerinize sıra dışı hediyeler aramaya başladığınız şu günlerde mutlaka Palladium'a uğrayın. Sizi hem gülümsetecek, hem de kendinizi çok özel hissettirecek mükemmel bir Kolaylık bekliyor: Ücretsiz vestiyer emanet ve bellboy hizmeti. Projenin fikir sahibi Semet YOLAç CANLIEL; 'Kısıttı vakitte topiu alışverişe çıktığımda elimde onlarca poşet ile bir sonra!. cüzdanı ve cüzdandan da kartım çıkartmaktır. Yanımda biri gezse ve paketlerimi taşısa diye bir hayalim vardı. Bu hayali bu sene Palladium'da gerçeğe dönüştü''dük.' diyor. Proje kapsamında, hiçbir ücret ödemeden paltolarınızı vestiyere, paketlerinizi emanete bırakabileceksiniz. Ayrıca size özel bir bisikletli bellboy, tüm alışverişiniz sırasında yanınızda gezerek paketlerinizi taşıyacak.


Geri Dön