Genel

Palmiye Evleri Zirvekent Projesi'nde 600 TL taksitle!

Ağustos 2012de sahiplerine teslim edilecek olan Zirvekent'te yer alan konutların taksitleri 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Çiğli Egekentin ulaşımı en rahat noktasında konumlanan Palmiye Park Zirvekent, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor

Palmiye Park, Çiğlide hayata geçirdiği Zirvekent projesi ile yaşamak için ev arayanlara uygun fiyata nasıl deniz manzaralı ve güvenlikli bir sitede otururum sorusunun yanıtını veriyor. Yatırım yapmak isteyenlere ise prim yapacak bir bölgede uygun koşullara ev sahibi olma fırsatını... Ağustos 2012de sahiplerine teslim edilecek olan Zirvekent, Çiğli-Egekentin ilk 24 saat güvenlikli sitesi.

Zirvekentin bulunduğu Egekent-Çiğli, üniversiteleri, altyapısı, temiz havası, sağlık kuruluşları ve otoyol bağlantısı ile İzmirin en hızlı değerlenen bölgelerinin başını çekiyor. Zirvekent, şehrin en sağlam zeminine sahip bölgelerinden birinde yükselmesi nedeniyle de depreme karşı güvenlik sağlıyor. Bunun yanı sıra otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor.

Çiğli Egekentin ulaşımı en rahat noktasında konumlanan Palmiye Park Zirvekent, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. Her dairenin deniz gördüğü Zirvekentin farklılaşma noktalarından biri de konutların ideal büyüklüklerde tasarlanmış olması. Bu da ev sahiplerine gereksiz büyüklüklerden doğacak ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderlerinden tasarruf etme imkanı sunuyor.

Ekim 2010da temeli atılan ve ilk etap satışlarının tamamlandığı Zirvekentteki dairelerin Ağustos 2012de teslim edilmesi planlanıyor. İzmirde iz bırakan binaların ardındaki imzanın sahipleri Veryeri ve Dağıstan ortaklığından doğan projede 7şer katlı 4 blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 147 daire bulunuyor. Mimari tasarımı ile çevreye dostluğu ve komşusu olduğu 15 bin metrekarelik park ile yeşilin huzurunu öne çıkartan site,  şehrin içinde bir sayfiye hayatı yaşatmayı hedefliyor.

Çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının bulunduğu Palmiye Park Zirvekentte  teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de dikkat çekiyor. Yatırımcılar ve yaşama amacıyla burada ev sahibi olmayı düşünenler için ödeme koşullarında cazip fırsatlar sunan Zirvekentte 1+1 daireler ayda 600 TLden başlayan taksitlerle satışta.

Otobüs/minibüs son durağına ve alışveriş merkezlerine de yürüyüş mesafesinde olan Zirvekent,

-      Kipa, Carrefour, DiaSa, Tansaş ve semt pazarına 5 dakika,
-      Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne 15 dakika,
-      Bornova ve Alsancak'a tek vasıtayla 30 dakika,
-      Sasalı Doğal Yaşam Merkezine 15 dakika yakınlıkta.

www.palmiyepark.com
0 232 462 50 60