Genel

Palmiye Park Teras Çiğli'de 890 TL taksitle!

İzmir, Çiğlide inşa edilen Palmiye Park Teras projesinin fiyatları açıklandı. Geçtiğimiz ay temeli atılan projede  6 bin  TL peşinat ve ayda 890 TL taksitlerle ödeme fırsatı sunuluyor...

2011 yılının Eylül ayında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi tarafından temeli atılan Palmiye Park Teras, İzmir Çiğlide hayat buluyor. Proje Eylül 2013te yeni sahiplerine teslim edilecek.

15 milyon TL yatırım bedeline sahip olan İzmir Palmiye Park Teras, geçtiğimiz hafta resmi olarak satışa sunuldu. Projede alanları 76 ila 155 metrekare arasında değişen toplam 136 konut yer alıyor.

10 bin 469 metrekare alan üzerine kurulan Çiğli Palmiye Park Terasta yükselen 3 adet blok 6-10 katlı olarak tasarlandı. Proje, deniz manzarasına hakim bir bölgede konumlanıyor.

Fiyatları açıklanan Palmiye Park Teras Evlerde 1 oda 1 salon konutların fiyatları 109 bin TLden başlıyor. Böyle bir konuta sahip olmak için 6 bin TL peşinat veriliyor, aylık taksitler 890 TLden başlıyor.

Palmiye Park Terasta 6000 TL peşinatla          

İzmirin en hızlı değer kazanan ve deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli-Esentepede inşaatına başlanan Palmiye Park Teras, toplam 136 daireden oluşuyor.

10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Terasta  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Toplam yatırım tutarının yaklaşık 15 milyon TL olduğu projenin Eylül 2013te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Geçtiğimiz ay fiyatları açıklanan projedeki 1+1 daireler 109.000 TLden başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişiminin imzası var. İzmirde inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir ve Zirvekentten sonra yeni projeleri arasına Terası ekledi. 

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla fark yaratan projenin Çiğlinin kalbinde bir mücevher gibi parlayacağını söylüyor. Dağıstan, sözlerine şöyle devam ediyor:  Ulaşılabilir fiyatlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik. İnşaat kalitesi kadar komşusu olduğu 10.000 metrekarelik park, perde kapattırmayan deniz manzarası ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi yarattık. Evlerin tasarım aşamasında, diğer projelerimizdeki ev sahiplerinin yorumları da bize yol gösterici oldu. Yaklaşık 5 bin kişiyle yeni projeden beklentileri üzerine bir anket gerçekleştirdik. Verilen yanıtlardan yola çıkarak; Terasta büyük salonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1 ve 3 balkonlu 3+1 dairelere yer verdik. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olacağız.

Palmiye Park Teras, yüzme havuzu, çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesiyle dikkat çekiyor.

Modern mimari tasarımı ve yeşil alanlarıyla çevreye saygıyı öne çıkarıyor. Açık havuzu, zengin sosyal tesisleri ve merkezi lokasyonuyla da konforlu ve huzurlu bir hayat vaat ediyor.

www.palmiyepark.com

0 232 462 50 60


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com