27 / 04 / 2024

Palmiye Park Teras Evleri'nde metrekaresi 1.200 TLye!

Palmiye Park Teras Evleri'nde metrekaresi 1.200 TLye!

Bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu Palmiye Park Teras, İzmirde güvenlikli, havuzlu, farklı sosyal tesislere sahip bir sitede yaşamak veya yatırım yapmak isteyenler için ideal



Deniz manzarası, 24 saat güvenlik, yüzme havuzu, merkezi bir konum. En önemlisi de depreme karşı güvenli, sağlam bir bina... Ev arayan birçok kişinin listesindeki öncelikli maddeleri oluşturuyor. İzmirin deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli-Esentepede inşaatına başlanan Palmiye Park Teras, tüm bu beklentilere yanıt veriyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi imkanının sunulduğu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler 6 bin TLden başlayan peşinatlarla satışa sunuluyor. 1+1 dairelerin fiyatları 109 bin TLden başlıyor.

İzmirin en hızlı değer kazanan bölgelerinin başını çeken Çiğli-Esentepede konumlanan Palmiye Park Terasta toplam 136daire yer alıyor. Teras, 10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat buluyor. Toplam yatırım tutarının yaklaşık 15 milyon TL olduğu projenin Eylül 2013te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişiminin imzası var. İzmirde inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir ve Zirvekentten sonra yeni projeleri arasına Terası ekledi.

CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla bölgedeki diğer projeler arasında sıyrılan Terasın Çiğlinin kalbinde bir mücevher gibi parlayacağını söylüyor.

Dağıstan, sözlerine şöyle devam ediyor: Ulaşılabilir fiyatlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik. Teras, inşaat kalitesi kadar komşusu olduğu 10 bin metrekarelik park, perde kapattırmayan deniz manzarası ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi olacak. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olacağız.

Palmiye Park Terasta çocuk parkı, kütüphane, hobi salonları, teleskoplu yıldız terası, açık otopark ve manzara bahçesi gibi olanaklar da bulunuyor.

0 232 462 50 60
www.palmiyepark.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön