Genel

Palmiye Park'ta kampanya 20 Ocak'a kadar uzatıldı!

CDS Yapı Genel Müdürü Dağıstan, 'Gaziemir'de Ege Yapı ile ortak inşa ettiğimiz projede uygulanan cazip ödeme koşullarını uzattık' dedi

Metronun hizmete girmesiyle hareketlenen Gaziemir'de, Ege Yapı ve CDS Yapı ortaklığıyla inşaa edilen Palmiye Park, yoğun talep üzerine konutlarda uyguladığı cazip fiyat avantajlarını 20 Ocak'a kadar uzattı. 2010'un Temmuz ayında inşaatı tamamlanan projede, hemen teslim daireler için, 120 ay yüzde 0.59 konut kredisi seçeneği sunuluyor. İsteyenler için dayalı döşeli konutların da bulunduğu projeyle ilgili bilgi veren CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, 'Yoğun talep üzerine, uygulanan cazip ödeme koşullarını uzattık. 3 bin 900 metrekare peyzaj ve yürüyüş yoluna sahip Palmiye Park Gaziemir güvenlikli site hayatının önünü açtı. Site, metro durağına 100, Optimum Alışveriş Merkezi'ne ise 800 metre uzaklıkta. Deprem güvenliğini öncelikli tutan ve bir sayfiye evi havası veren 3'er katlı 9 bloktan oluşan Palmiye Park Gaziemir'de 114 adet dairenin yanı sıra 4 dükkan yer alıyor' dedi.

'Cazibesi sürekli yükseliyor'

çoğunluğu (104 adet) 3+1 dairelerden oluşan sitenin önünde asırlık çamların yer aldığı 4 bin 500 metrekarelik bir park bulunuyor. CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, Gaziemir'in hızlı gelişimine dikkat çekti. Dağıstan, 'İzmir'de yüzde 1.91 büyüme gözlemlenirken, Gaziemir yüzde 8.12'lik büyüme ile öne çıkıyor. Metro seferlerinin başlamasıyla çevre yolu bağlantısı ile şehir trafiğine girmeden çeşme, Gümüldür, Kuşadası, Torbalı, Bornova, Kemalpaşa, Karşıyaka ve çiğli gibi önemli merkezlere ulaşım imkanı olan tek ilçe Gaziemir. Palmiye Park Gaziemir, merkezi konumunun yanı sıra mimarisi, teknik özellikleri, yaşayanlar arasındaki düzgün komşuluk ilişkileri ve yeşil alanlarıyla cazibesini artırıyor' dedi.
Yeni Asır

www.palmiyepark.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...

232.446.7399
533.633.8591