23 / 05 / 2024

Palmiyepark Zirvekent Evleri İzmir'de 600 TL taksitle!

Palmiyepark Zirvekent Evleri İzmir'de 600 TL taksitle!

Ekim 2010 'da temeli atılan ve ilk etap satışlarının tamamlandığı Zirvekent 'teki dairelerin Ağustos 2012 'de teslim edilmesi planlanıyor. Proje kapsamında yer alan konutların taksitleri 600 TL'den başlıyor...



çiğli; üniversiteleri, altyapısı, temiz havası, sağlık kuruluşları ve otoyol bağlantısı ile  İzmir  'in en hızlı değerlenen bölgelerinin başını çekiyor. Ayrıca şehrin en sağlam zeminine sahip bölgelerinden biri olması nedeniyle de depreme karşı güvenlik sağlıyor.
 
çiğli Egekent 'in ulaşımı en rahat noktasında konumlanan Palmiye Park Zirvekent, yüzde 85'i 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan bir proje olarak İzmir'de bir ilk.

Her dairenin deniz gördüğü Zirvekent, otobüs/minibüs son durağına ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 15.000 metrekarelik yemyeşil bir parka komşu olan Zirvekent, Egekent'in ilk 24 saat güvenlikli sitesi.

Ekim 2010 'da temeli atılan ve ilk etap satışlarının tamamlandığı Zirvekent 'teki dairelerin Ağustos 2012 'de teslim edilmesi planlanıyor. İzmir 'de iz bırakan binaların ardındaki imzanın sahipleri Veryeri ve Dağıstan ortaklığından doğan projenin müşterilerine yönelik felsefesi ise “ev satmak değil, istedikleri gibi bir eve kolayca sahip olmalarını sağlamak ”.

7 'şer katlı 4 bloktan oluşan Zirvekent 'te 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 147 daire bulunuyor. Mimari tasarımı ile çevreye dostluğu ve komşusu olduğu 15 bin metrekarelik park ile yeşilin huzurunu öne çıkartan site,   şehrin içinde bir sayfiye hayatı yaşatmayı hedefliyor.

çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının bulunduğu Palmiye Park Zirvekent 'te   teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de dikkat çekiyor. Yatırımcılar ve yaşama amacıyla burada ev sahibi olmayı düşünenler için ödeme koşullarında cazip fırsatlar sunan Zirvekent 'te 1+1 daireler ayda 600 TL 'den başlayan taksitlerle satışta. 120 ay 0.79 konut kredisi seçeneği sunuluyor.

Palmiye Park Zirvekent, otobüs/minibüs son durağına ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde bulunuyor.
-           Kipa, Carrefour, DiaSa, Tansaş ve semt pazarına 5 dakika,
-           Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne 15 dakika,
-           Bornova ve Alsancak'a tek vasıtayla 30 dakika,
-           Sasalı Doğal Yaşam Merkezi 'ne 15 dakika yakınlıkta.
Zirvekent, otoban bağlantısı ve metro hattı ile tüm İzmir ve çevresine şehir içi trafiğine girmeden ulaşım rahatlığı sunuyor.

www.palmiyepark.com
0 (232) 462 50 60


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön