Kent Haberleri

Pamukkale Belediyesi satın aldığı binayı sosyal market yapacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından alınan 9 katlı bina ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek bir sosyal market olarak kullanılacak. 2 bin 295 metrekare alana sahip bina sosyal markete çevriliyor..

Pamukkale Belediyesi Başkan Hüseyin Gürlesin'in talimatıyla, Atatürk Caddesi'nde 3 milyon 75 bin lira bedelle 9 katlı bir bina satın aldı. 2 bin 295 metrekare alana sahip, arkasındaki 260 metrekare arsayla birlikte satın alınan bina, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek sosyal market olarak kullanılacak.


Bir yıl içinde Zeytinköy Mahallesi sınırında bulunan 12 bin 913 metrekarelik arsayı 5 milyon 668 bin, Deliktaş Mahallesi'nde 4 bin 381 metrekarelik arsayı 2 milyon 850 bin ve son olarak 9 katlı binayı da 3 milyon 75 bin lira ödeyerek belediye adına satın aldıklarını belirten Başkan Gürlesin, "Son aldığımız binayı ilk etapta sosyal market olarak değerlendirmek istiyoruz. İlçedeki ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını huzurlu ve rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için sosyal market projesini bu binada hayata geçireceğiz. Ayrıca kültürel aktivitelerimiz de bu binada gerçekleşecek. Halkın bize, bizlerin de halka ulaşması için elimizi güçlendirecek bir yatırım oldu" dedi.


Yeni Asır