Konut

Pana Yapı Çeşme Jardin Eden projesi satışa çıktı!

Pana Yapı tarafından inşa edilen ‘Jardin Eden’, Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Dünyada gidilmesi gereken 52 lokasyondan biri listesinde yer alan Çeşme’de hayat bulan ‘Jardin Eden’ satışa çıktı.


ABD’nin saygın gazetelerinden New York Times’ın 2016’da dünyada gidilmesi gereken 52 lokasyon listesine Türkiye’den giren Çeşme’de Pana Yapı tarafından hayata geçirilen ‘Çeşme Jardin Eden’ görücüye çıktı. Proje; Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. 


Pana Yapı’nın uzun zamandır beklenen konsept projesi ‘Çeşme Jardin Eden’, yalnızca Çeşme’nin değil, bölgenin de en özel projelerinden biri olarak tanımlanıyor. Satışa açılan ilk etabının yüzde 25’inin ön talep yoluyla sahibini bulduğu Çeşme Jardin Eden’e yoğun ilgi de devam ediyor.


www.panayapi.com

Tel: 444 80 11




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ABD'NİN saygın gazetelerinden New York Times'ın 2016'da dünyada gidilmesi gereken 52 lokasyon listesine Türkiye'den giren Çeşme'de Pana Yapı tarafından hayata geçirilen 'Çeşme Jardin Eden' görücüye çıktı. Proje; Güney Fransa ile Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlanan birbirinden farklı görünümde 118 villadan oluşuyor. Satışa açılan ilk etabının yüzde 25'inin ön talep yoluyla sahibini bulduğu Çeşme Jardin Eden toplam 124 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Her villanın ve her sokağın denize baktığı 'Jardin Eden', yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, küp taşlı yolları, taş duvarları, kemerleri, seyir terasları, huzur vadeden kameriyeleri ve zeytin atölyesi ile hizmet verecek. 


Yeni Yüzyıl