Proje Güncel

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor

Panaroma Çamlıca Evleri, Panaroma Grup imzası ile inşa edilecek. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor. 

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Panorama Çamlıca projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...
 

 

6 bloğun kaba inşaatının tamamlandığı Panaroma Çamlıca projesi lüks konut olarak yükseliyor. 20 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projede 76 adet konut yer alıyor.

Panaroma Çamlıca 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alıyor. Projede yaşam Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek.

Bahçe ve çatı dublekslerinin yer aldığı projede güvenlik, havuz, fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası, sauna, seyir terasları oturma bölümleri, eğlence havuzu ve oyun parkı mevcut.

 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede?
Alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar ve çevre yollarına yakınlığı ile dikkat çeken Panaroma Çamlıca projesi, Emaar AVM’ye Akasya AVM’ye, Acıbadem Hastanesi’ne, Bilfen Koleji, Doğa Kolejine 5 dk mesafede uzaklıkta, Panaroma Çamlıca projesi Çamlıca Seyir kulesinin ise yanı başında yükseliyor. 

 Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!
 Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar projenin satış ofisinden alınabiliyor. Projede yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit kampanyası sunuluyor. 

 

Web: www.panaromacamlica.com 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!