Proje Güncel

Panaroma Home Sarıyer fiyat!

Panaroma Home Sarıyer fiyat listesi ara katlardaki konutlar için 106 bin dolar ile 166 bin dolar arasında değişiyor. Panaroma Home Sarıyer projesi 30 Ağustos 2014'te teslim ediliyor...


İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer ilçesinde yükselen Panaroma Home Evleri Panaroma Group tarafından yükseliyor. Panaroma Home Sarıyer fiyat listesi 106 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.


Sarıyer Panaroma Home Evleri ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Panaroma Home Sarıyer projesi 5 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Panaroma Home Sarıyer fiyat listesine göre ara katlarda yer alan konutların fiyatları 106 bin dolar ile 166 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Sarıyer Panaroma Home satış ofisi ile 0212 323 01 02 numaralı telefondan görüşülüyor. 


Sarıyer Panaroma Home Evleri'nde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Panaroma Home Sarıyer fiyat listesi kapsamında çatı dublekslerinin satışları 187 bin liradan başlayarak, 266 bin liraya kadar değişen fiyatlarla yapılıyor. Sarıyer Panaroma Home ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat sonrasında banka kredisi kullanılıyor.


Panaroma Home Sarıyer teslim tarihi 30 Ağustos 2014 yılı olarak belirtiliyor. 3 blok olarak inşa edilen Sarıyer Panaroma Home Evleri projesi 154 adet konuttan oluşuyor.


Sarıyer Panaroma Home Evleri nerede?

Sarıyer Panaroma Home Evleri adres : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul


Sarıyer Panaroma Home Evleri iletişim

Telefon:0212 323 01 02

Web Adresi: www.panaromahome.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com