AVM

Panora AVM'nin değeri belli oldu! İşte o rakam...

Panora GYO Ankara Çankaya'da yer alan Panora AVM'nin değerini açıkladı. Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi, 29087 ada, 1 parselde konumlanan Panora AVM'nin değeri belli oldu

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Panora AVM 2022 yıl sonu raporunu yayınladı. 

Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi, 29087 ada, 1 parselde konumlanan Panora AVM'nin değeri belli oldu. 

Peki Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

10 Aralık 2007 tarihinde kapılarını açan Panora AVM, 180 bin metrekare inşaat alanına, 86 bin metrekare kiralanabilir alana ve 242 adet bağımsız bölüme sahip. Gelişmekte olan iş merkezlerinin, büyük kurumların, büyükelçiliklerin, Başbakanlığın, Çankaya Köşkü’nün bulunduğu Ankara’nın gözde semti Oran'da konumlanan Panora AVM, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği tarafından, 2009'da Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi Yarışması’nda Jüri Özel Ödülünü aldı. 

Panora AVM'nin yakın çevresinde Sinpaş Ege Vadisi, Park Oran Sitesi, Kuzu Effect, One Tower AVM, Park Oran Konutları, TBMM Personel Lojmanları, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Fakültesi, Emniyet Genel Müdürlüğü
İstihbarat Daire Başkanlığı, Tapu Kadastro Müdürlüğü Harita Dairesi, MSB Lojmanları, TRT Genel Müdürlüğü ve ODTÜ Ormanı bulunuyor. 

Alışveriş merkezi onaylı mimari projesine göre 4. bodrum kat, 3. bodrum kat, 2. bodrum kat, 1. bodrum kat, zemin kat, zemin asma kat, 1. normal kat, 1. asma kat, 2. normal kat, 3. normal kat, 4 normal kat ve teras katı olmak üzere olmak üzere toplam 12 kattan meydana geliyor. 4., 3., 2. ve 1. bodrum katlarda toplam 1.500 araç kapasiteli kapalı otopark, dış kısımda kalan açık alanlarda toplam 1.000 araç kapasiteli açık otopark alanı yer alıyor.  

Panora AVM'de toplam kiralanabilir alan 85.542,90 (Dükkan, depo, kiosk ve stand alanları) metrekare, dükkan kiralanabilir alanı ise 84.257 metrekare olarak belirlendi. AVM, yüzde 95 doluluk oranına sahip ve mevcut kiralanabilir alanı 85 bin 525 metrekare. 

Panora AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Panora AVM'nin KDV hariç değeri 2 milyar 832 milyon TL, KDV dahil değeri ise 3 milyar 341 milyon 760 bin TL olarak belirlendi. AVM'nin KDV dahil pazar kirası 17 milyon 110 bin TL şeklinde hesaplandı. 

Değerleme raporu için tıklayın

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı! 2022 değeri tam bu kadar...

Pendorya AVM'nin değeri açıklandı! 1 yılda 2 kattan fazla değerlendi!