28 / 04 / 2024

Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi! 291 bin liradan!

Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi! 291 bin liradan!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde ev fiyatları 291 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




Panorama Koç Life projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor. Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi öncesinde proje hakkında bilgi verelim.


Panorama Koç Life Evleri Sarıyer projesinde ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesi 304 adet daire ve 24 adet ticari birimden meydana geliyor.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1  salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Panorama Koç Life Evleri projesinde daire fiyatları 291 bin liradan başlıyor.



Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi!


Panorama Koç Life Sarıyer teslim tarihi ilk blok için bu yıl Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Panorama Koç Life projesinde diğer bloklar bu yılın sonuna kadar teslim edilecek.


Panorama Koç Life Sarıyer projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Telefon: 0212 342 34 71 

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr


projeye sor



Geri Dön