02 / 05 / 2024

Panorama Koç Life'ta metrekaresi 6 bin lira! Lansmanı yapıldı!

Panorama Koç Life'ta metrekaresi 6 bin lira! Lansmanı yapıldı!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Kılıçoğlu Group yeni şirketi Senatör Gayrimenkul ile Sarıyer'e adım attı. 6 bin Öğrencinin bulunduğu bölgede yükselecek olan Panorama Koç Life projesinde daireler tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek...



Bugüne kadar Çorlu'da 3 bine yakın konut ve ofis inşa eden Kılıçoğlu Grup, kısa bi süre önce girdiği İstanbul pazarındaki yatırımlarına hızla devam ediyor.


Group İstanbul'un Anadolu yakasındaki Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Mermerler Plaza projelerinin ardından şimdi de Sarıyer'de konut pojesi gerçekleştiriyor. Grup şirketlerinden Senatör Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği 50.000.000-TL'lik inşaat yatırımıyla yükselen proje, Sarıyer'de Koç Üniversitesi'ne komşu durumda. Toplamda 6 blokta yaklaşık 304 konut, 24 mağazayı  içine alan Panaroma Koç-Life projesinde ön talepler yüzde 30'u buldu.

Kiraların da yüksek olması, yatırımcının aldığı daire bedelinin 14-15 yıl gibi kısa bir sürede geriye dönmesi satışların artmasında etkili oluyor.


Projede 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks daire yer alacak. 18 ayda tamamlanacak projede konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek.  Panorama Koç Life  aynı zamanda Kılıçoğlu Group şirketlerinden Senatör Gayrimenkul'ün ilk projesi olma özelliğini taşıyor.

Panaroma Koç Life'ın tanıtımıyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, şirket olarak yatırımcıya kazandıracak lokasyonları seçtiklerini, son projelerinde de Maslak'ın finans merkezi haline dönüşmesi ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile gözleri üzerine çeken Sarıyer'de inşaata başladıklarını söyledi.


Bu Evlerde Mobilya Derdi Olmayacak


6 bin civarında öğrencinin bulunduğu bu bölgede, genç yöneticiler ve üniversite öğrencilerine yönelik bir tasarım planladıklarını söyleyen Talat Kılıç, "18 ayda tamamlamayı planladığımız Panorama Koç Life'ta dairelerimizi çarşafına kadar biz döşüyoruz. Bu nedenle sloganımızı 'Bavulunu al gel' olarak belirledik. Bizden ev alan müşterilerimiz sadece bavulları ile zahmetsizce evlerine taşınma işlemini tamamlamış olacak" dedi.

Projede eczane, restoran, cafe, fast food alanları, banka, fırın, market, kuaför gibi bölgenin de ihtiyacına cevap verecek şekilde dükkan ve mağazalara yer vereceklerini ifade eden Talat Kılıç, konutların metrekare satış fiyatının da 6 ile 7 bin TL arasında olacağını söyledi.


2014 Yılında Hız Kesmeyecek


Talat Kılıç, şirketin 2014 projelerini de paylaşırken, İstanbul'da özel noktalarda özel projeler üretmeyi amaçlayan şirketin Merter'de ofis ve rezidanstan oluşan karma bir proje gerçekleştireceğini açıkladı.


Panorama Koç Life basın toplantısı 1. bölüm için tıklayın...


Panorama Koç Life basın toplantısı 2. bölüm için tıklayın...


Panorama Koç Life röportajı için tıklayın...



Telefon: 0 282 654 50 54

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr



projeye sor



Geri Dön