29 / 04 / 2024

Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet dükkan meydana gelen projede fiyatlar 168 bin liradan başlıyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği  Papatya Park Residence  ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Papatya Park Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde  Düzlem Yapı  ve Döğme ortaklığında hayata geçiriliyor. Proje 45 bin metrekare alan üzerinde 3 etaptan oluşuyor.


Toplam 1.140 adet konut ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Papatya Park Konutları Beylikdüzü'nde satış süreci devam ediyor. Papatya Park Residence ev fiyatları 168 bin liradan başlıyor.


Beylikdüzü Papatya Park Rezidans sosyal olanakları arasında çocuk oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu ile sauna ve fin hamamı bulunuyor.


Papatya Park Residence ödeme tablosu kapsamında vade farksız 40 ay taksitlendirilebiliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor.


Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Papatya Park Residence ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının Nisan ayı yanıtı veriliyor.


Beylikdüzü Papatya Park Evleri iletişim

Telefon:444 34 94

Web: http://www.duzlemyapi.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön