Proje Güncel

Papatya Park Rezidans teslim tarihi!

Papatya Park Rezidans teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Papatya Park Residence'ta açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, sauna, fin hamamı ve fitness center bulunuyor...

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Papatya Park Rezidans teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Papatya Park Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Papatya Park Residence Beylikdüzü toplam 1.140 konut ve 40 ticari birimden meydana geliyor.


3 etaptan oluşan Papatya Park Konutları'nda ilk etabında 386 adet konut ve 26 adet ticari ünite, ikinci etabında 562 konut ve üçüncü etabında ise 192 konut bulunuyor.


Papatya Park Residence fiyatları 268 bin liradan başlayarak yükseliyor. Beylikdüzü Papatya Park ödeme koşulları kapsamında 40 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Yüzde 70'lik kısmın yeşil alanlara ayrıldığı Papatya Park Evleri'nde açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun parkları,  restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, sauna, fin hamamı ve fitness center yer alıyor.


Papatya Park Rezidans teslim tarihi!

Papatya Park Rezidans teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.


Papatya Park Residence iletişim

Telefon: 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com