Teknoloji

Para bassa bu kadar kazanmaz! Elon Musk, her gün yeni servet yapıyor!

Twitter’ın hisselerini devraldığından beri dünyanın gündeminden düşmeyen Elon Musk,  işler ünlü platform cephesinde yolunda gitmese de servetine servet katmaya devam ediyor.  Teknoloji devinin bir günde kazandığı para ise rüyalara girecek cinsten…1 günde kazandığı para miktarı pek çok kişi için rüyalarında bile göremeyeceği miktara ulaşan ünlü iş adamının twitter macerasının ne olacağı ise merak konusu

Ünlü teknoloji milyarderi Elon Musk, her gün servetine servet katıyor. 1 günde kazandığı para miktarı pek çok kişi için rüyalarında bile göremeyeceği miktara ulaşan ünlü iş adamının twitter macerasının ne olacağı ise merak konusu.

Elon Musk cephesinden son birkaç aydır gelen haberler iç açıcı olmasa da, iş insanı her yeni gün servetini daha da artırmaya devam ediyor. Tesla'nın rekor gelir ve kâr oranı bildirmesinden sonra, şirketin hisseleri yüzde 11 oranında artış gösterdi.

BİR GÜNDE 10 MİLYAR DOLAR

Bu artışın ardından şirket CEO'su Elon Musk'ın serveti yalnızca bir günlük sürede 10.1 milyar dolar yükseliş yaşadı  Elektrikli otomobilde başlıca markalardan Tesla dün beklentileri aşan rekor seviyede kâr açıkladı.

BİM’den vatandaşa dolap doldurtacak indirim! 5 kilo pilavlık pirinç 127,50 TL’ye indi! 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Bu kampanyaları duyan inanamadı! O iki bankadan başvurana tek kuruş faizsiz 10 bin TL!

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Aman dikkat! Dolandırıcılıkta yeni trend “istihdam dolandırıcılığı!"