26 / 07 / 2024

Paradise Garden'da 4 milyon 500 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Paradise Garden'da 4 milyon 500 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçirilen Paradise Garden projesinde fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Paradise Garden projesinin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Paradise Garden projesi Urallar İnşaat imzası ile yükseliyor. Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçirilen Paradise Garden projesinde toplam 100 konut bulunuyor. 

Çerkezköy Paradise Garden projesi 11 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Paradise Garden'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, bahçe dubleksi, penthouse konutlar bulunuyor.

Peki Paradise Garden projesinde hangi sosyal alanlar yer alıyor? Paradise Garden projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Paradise Garden projesi ile ilgili detaylar...

Paradise Garden da 4 milyon 500 bin TL ye! Aralık ta teslim!

Urallar İnşaat Paradise Garden projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 tutarında peşinat ödedikleri zaman kalan tutarı teslim tarihi olan Aralık ayına kadar 5 taksitle ödeyebiliyor. 

Çerkezköy  Paradise Garden projesinin sosyal alanları arasında; Hamam, sauna, fitness salonu, kapalı otopark, olimpik yüzme havuzu ve geniş peyzaj alanları bulunuyor. 

Telefon: 0541 456 57 94
 

Şaheste Hanım Konakları'nda 4 milyon 750 bin TL'ye! Yüzde 50 peşinat ve kişiye özel ödeme planıyla!

Balat Premium Life'ta teslimler 1 yıl sonra! Yüzde 50 peşinatla!

Zeray'dan 2 bin konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön