28 / 04 / 2024

Paradise Konakları Kocaeli Bahçecik'te yükseliyor! 375 bin TL!

Paradise Konakları Kocaeli Bahçecik'te yükseliyor! 375 bin TL!

Firma: Nokta Yapı

Proje: Paradise Konakları

Paradise Konakları Nokta Yapı imzası taşıyor. Proje Koaceli Bahçecik'te yükseliyor. Toplamda 5 adet villadan oluşan Paradise Konaklarında anahtar teslim villaların fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.



Nokta Yapı tarafından hayata geçirilen  Paradise Konakları  Kocaeli Bahçecik'te konumlandırılıyor. Paradise Konakları'nda toplamda 5 adet villa yer alıyor. 


Paradise Konakları, rahatlığın ve güvenliğin ön plana alındığı tamamı birinci sınıf ürünlerle inşa edilmiş yeni bir yaşam tarzı sunuyor. Paradise Konakları'nda vilların içi döşenmiş olarak satışa sunuluyor. 


Proje; 2100 metrekare alan içerisinde 260 metrekare 5 +1 ve hobi odaları, geniş teraslar sunan 5 özel villadan oluşuyor. Projede yer alan her villanın kendine ait özel bahçesi bulunuyor. 


Paradise Konaklarında yer alan villaların satış fiyatları 325 bin TL ile 375 bin TL arasında değişiyor. Projede anahtar teslim olan villaların fiyatları 375 bin TL olarak belirlendi. Villanızı kendiniz döşerseniz villa fiyatları 325 bin TL'den başlıyor.


Paradise Konakları'nın satışı tek tek veya çoklu olarak yapılabiliyor. Proje tamamlanmış olup çevre düzenlemesi yapılıyor. Konakların çevre düzenlemesi kapsamında kamera sistemlerine yer veriliyor.  Paradise Konakları'nda arsa ile mülkü birlikte satın almış oluyorsunuz.


Paradise Konakları İletişim;

262 2233673


projeye sor



Geri Dön