Perakende

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar... Babalar Günü'ne sayılı günler kala, pek çok marka peş peşe kampanyalarını ve fırsat ürünlerini açıkladı

Bu sene Babalar Günü 18 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Babalar Günü'ne sayılı günler kala, pek çok marka peş peşe kampanyalarını ve fırsat ürünlerini açıkladı. 

ParamKart da Babalar Günü'ne özel ve 12-12 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak fırsatını duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor.

ParamKart Babalar Günü kampanyası, Param Classic kart tipi kapsamında sadece "Param Troy, Param MC, AdaletKart, BaroKart, TÜRMOBKart, BYS PlatinCard, Medipol Üniversitesi Kartları, Mepaş Kart, unimagnet, Taksim, Kart, Zorlu Tekstil, OlduBil Kart, PlanetPay, Ogansia Kart ve Anadolu Üniversitesi Kartları" için geçerli tutuluyor. 

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor! 

ParamKart Babalar Günü kampanyası kapsamında en yüksek nakit iade tutarı 250 Türk Lirası olarak belirlendi. Kazanılacak nakit iade tutarı, alışverişin ardından karta yatırılıyor. 

Bu avantajdan faydalanmak isteyenlerin  ParamKart’ında yeterli bakiyenin bulunması gerekiyor. 

ParamKart Babalar Günü kampanyası, 12 Haziran ile 18 Haziran 2023 tarihleri arasında yalnızca Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar alışverişlerinde geçerli oluyor. 

Kampanyanın detaylarında, bu kampanyanın aktif olduğu tarihlerde aynı kategorideki başka bir kampanyadan faydalanılamayacağı belirtildi. 

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor! 

ParamKart Babalar Günü kampanyası, pazaryerlerinde ve QR kod ile yapılan alışverişlerde geçerli olmuyor. 

Söz konusu kampanyadan sadece kişiselleştirilmiş hesaplar faydalanabiliyor ve bir kişi aynı kart tipindeki birden çok kartıyla kampanyadan yararlanamıyor. 

PARAMKART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

ParamKart başvurusu yapmak isteyenlerin https://param.com.tr/param-kart-basvuru adresini ziyaret etmesi gerekiyor. 

Paramkart, fiziki ya da sanal Kart olarak iki farklı şekilde seçilebiliyor. Fiziki kartta kart ücreti bulunmuyor, fiziki kartta ise fiziki kart yollanmıyor ve internet harcamalarında kullanılabiliyor. 

Ayrıntılı bilgi için: https://param.com.tr/

Babalar Günü’ne özel koleksiyon çıktı! Bu koleksiyona bakmadan hediye seçmeyin!

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü ne zaman?