03 / 05 / 2024

Parex teknolojiyi buluşturduğu yeni bezleri ile temizlikte çığır açıyor!

Parex teknolojiyi buluşturduğu yeni bezleri ile temizlikte çığır açıyor!

Parex’in 6 aylık ar ge ve üretim çalışmaları sonucunda ortaya çıkan temizlik bezleri, yenilenen dokusuyla derinlemesine temizlik sağlıyor, kötü koku oluşumunu engelliyor ve çabuk kuruyor...



Ulaşılabilir fiyatlarda satışa sunulacak olan temizlik bezleriyle Parex, sektöründeki pazar payını tek bir ürünle yüzde 2.5 arttırmayı hedefliyor.

 

 

Yenilikçiliğiyle ön plana çıkan Parex, ezberleri bozacak temizlik bezlerini piyasaya sürüyor. 6 aylık ar-ge ve üretim çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan temizlik bezleri, içeriğindeki yüzde 30 mikrofiber yapısı sayesinde temizleme performansını arttırırken ultra emiş gücü kazandırıyor. Ayrıca üretiminde kullanılan doğal gümüş iyonlar, kötü koku oluşumunu engelleyerek sizlere ferah bir temizlik sağlıyor.

 

3’ lü 5’ li ve 8’ li Parex Temizlik bezleri ekstra yüzde 30 mikrofiber yapısıyla yenilenen teknolojik dokusu sayesinde, ıslak veya kuru tüm yüzeylerde mükemmel temizlik sağlıyor. Tüketiciler için farklı çeşitlerde ve renklerde çıkarılan temizlik bezlerinden klasik olanı 3’lü, 5’li ve 8’li ambalajlarda sunuluyor.

 

Parex’in bez kategorisinin en güçlü ismi olan Power Temizlik bezi, kir söken tepecikleri ve extra güçlü dokusu sayesinde en zorlu kirleri kolayca yok ediyor. Üstün temizlik gücüne sahip olan bu ürün tüm yüzeylerde kullanılabiliyor.

 

Parex, Rengârenk Temizlik Bezleri ile renklerin gücünü bir kez daha ortaya koyuyor. Renkli temizlik bezleri, güçlü dokusuyla mükemmel temizlik sağlarken, süper emiş gücüyle lekeden ve kirden eser bırakmıyor. Parex’in renkli bezleri evin farklı bölümleri olan mutfak, banyo temizliğini ayırmanıza yardımcı oluyor.

 

Parex’in Kokulu Temizlik Bezleri, limon ve çilek aromalı koku seçenekleriyle temizliğe ferahlık ve renk katıyor. Kokulu temizlik bezleri dayanıklı yapısı sayesinde de rengini ve şeklini uzun süre koruyor. Kalıcı kokusuyla temizlik sonrasında evinizde mükemmel kokular bırakıyor.

 

 

Üstün teknoloji ile üretilen Parex Mikrofiber Comfort temizlik bezi, saç telinden 100 kat daha ince iplik dokusu sayesinde, geleneksel pamuklu bezlere göre nemi çok daha iyi emiyor ve kiri derinlemesine temizliyor. Yüzeye 100 kat daha fazla temas sağlayan Mikrofiber Comfort temizlik bezi, dayanıklılığı ve teknolojisiyle ardında lekeden eser bırakmıyor.

 

Cam yüzeyler için özel olarak geliştirilen Parex Cam Bezleri, en hassas cam yüzeyleri bile çizmeden temizliyor. Tüm yüzeylerde ardında iz ve leke bırakmadan pırıl pırıl temizlik sağlıyor. Özel dokusu sayesinde çok emici olan bu bezler, yüzeyi çabucak kuruluyor.




Geri Dön