Genel

Paribu kullanıcılarına 150 TL sinema bileti hediye! İşte 3 Ocak 2023 sinema bileti fiyat listesi...

Paribu'nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu'da en az 10 TL bakiyesi bulunan müşteriler 150 TL değerinde sinema bileti bakiyesi kazanıyor. Kampanyanın detayları haberimizde. Cinemaximum sinemaları isim değiştirerek Paribu Cineverse olmuştu

Paribu yeni yıla özel sinema kampanyası başlattı. Cinemaximum sinemaları isim değiştirerek Paribu Cineverse olmuştu. Paribu’nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu Cineverse sinemalarında geçerli 150 TL bakiye hediye ediliyor.

 

PARIBU'DA 10 TL BAKİYESİ OLANLARA 150 TL SİNEMA BİLETİ HEDİYE!

Kampanyadan yararlanmak için Paribu’da en az 10 TL bakiyeniz bulunması ve kimlik doğrulama yapmış olmanız gerekiyor. Ardından PARIBU CINEVERSE yazıp 0850 303 60 00’a SMS göndererek 150 TL değerindeki CGV Para kodunuzu alabilirsiniz. Kodu Paribu Cineverse uygulamasından veya web sitesinden hesabınıza ekleyerek 150 TL bakiyeyi dilediğiniz sinema filmlerinde veya sinema büfesinde harcayabilirsiniz.

150 TL bakiyeye ek olarak mısır menülerde geçerli tek seferlik yüzde 25 indirim kodu da iletiliyor. Kampanya şartlarında belirtilene göre hediye bakiyeler 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Sinema bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

PARIBU CINEVERSE SINEVERSE 3 OCAK 2023 SİNEMA BİLETİ FİYAT LİSTESİ

TAM SİNEMA BİLETİ FİYATI: 113,00 ₺
ÖĞRENCİ SİNEMA BİLETİ FİYATI: 101,00 ₺

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.paribucineverse.com/

Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? İşte ayrıntılar...

BU HAFTA VİZYONDA OLAN FİLMLER!

1 - Kurak Günler

Konusu: 

Çiçeği burnunda bir savcı olan Emre'nin tayini Yanıklar kasabasına çıkar. İşini büyük bir ehemmiyet ile yapmaya çalışan Emre, Belediye Başkanı Selim Bey ve kasaba halkı tarafından saygıyla karşılanır. Yer altı suyunun kullanılması çevre kurulları ve mahkemelerce yasaklanması kasabada ciddi bir sorun yaratır. Selim Bey de büyük borularla yer altı sularını kasabaya bağlayacak olan büyük projesini hayata geçirmeye çalışır. Ancak Selim, yerel bir gazete sahibi olan Murat başta olmak üzere ciddi bir muhalefetle karşı karşıya kalır. Murat, Emre'yi belediye başkanına karşı kışkırtmaya çalışır, ancak Emre olaylara karşı temkinlidir. Yaklaşan yerel seçimlerde taraf olmaktan kaçınmaya çalışan Emre, kendisine karşı yükselen sesler nedeniyle kendisini zor durumda bulur. Emre kısa sürede kendini bir kısır döngü içinde bulur.  Ünlü yönetmen Emin Alper'in son filmi olan Kurak Günler, Cannes Film Festivali'ne seçilerek büyük bir başarıya imza atmıştı.

2 - Avatar: Suyun Yolu

Konusu:

2009'da küresel bir fenomen haline gelen Avatar serisinin devamı. Bu sefer hem James Cameron'ın yarattığı hikaye evreninin kökenleri hem de sınırlarını genişletme hedefi hakkında. Şimdi Jake ve Neytiri ailesi evlerini terk etmek zorunda kalıyor. Böylece Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışındaki, su altı ve üstü dahil yerleri keşfetmeye başlar.

3 - Çakallarla Dans 6

Konusu:

Çakallarla Dans serisinin altıncı devam filmi olan bu yapımda ekip kendilerini bu kez kendilerini yurt dışında çeşitli maceraların içinde buluyor.

4 - Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu

Konusu:

Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu, hayatlarını geri almak için zamanda geriye gitmek zorunda kalan Nasreddin Hoca ve çocuklarının maceralarını konu alıyor.

5 - Ayı Kardeşler: Dünya'ya Dönüş

Konusu:

Uzaydan düşen gizemli bir nesne, Bramble'a yeni yetenekler kazandırır. Artık süper güçlere sahip olan Briar, Abi adında gizemli bir uzaylıyla da arkadaş olur.

6 - Lanetli Göl

Konusu:

Laura ve 7 yaşındaki oğlu Cody, beraber kendisine kötü davranan eski eşinden kaçmaya ve göl kenarındaki ıssız, pastoral bir çiftlik evinde yeni bir hayata başlamaya çalışıyorlar. Travmalarını henüz atlatamamış bir anne ve oğlu, kendilerini çok geçmeden büyük bir travmanın içinde bulurlar...

7 - Hayalimdeki Düğün

Konusu:

Darcy ve Tom adında genç bir çift evlenmeye karar verir. Bu, ilk bakışta çok sevgi dolu görünen ancak oldukça inatçı olan aile üyelerinin de bir araya geleceği anlamına geliyor.

8 - Dikkat Köpek Var

Konusu:

İstanbul polisinin en başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya, son görevini başarıyla tamamlayarak mafya örgütünü çökertir. Son görevindeki başarısı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinden koştuğu Gölge tarafından vurularak öldürülür. Tüm sahtekarlıkları ortaya çıkaran Gölge'nin amacı, bir köpek ordusu yaratmaktır.

9 - Ajan Kedi

Konusu:

Ajan Kedi, evine kapatılan ama sokağa çıkınca dış dünyayı merak eden sevimli kedi Marnie'nin maceralarını anlatıyor.

10 - Maric

Konusu:

Maric, tatil için gittikleri yerde kendilerini büyük bir kabusun ortasında bir çiftin hikayesini konu alıyor.

11 - Buğday Tanesi

Konusu:

Buğday Tanesi, adaletsizlik ve dışlanmayla mücadele eden Milletvekili Serkan Bayram'ın hayatından ilham alıyor.

Apple`dan ucuz AirPods modeli geliyor! AirPods Lite modeli kurtarıcınız olacak...
Cep yakmayan fiyatı ile Vivo Y35t sahnede! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...
iPhone 15 müjdesi! İşte iPhone 15'in satılacağı fiyat ve özellikleri...