03 / 05 / 2024

Paris'te emlak metrekare fiyatları 7 bin 30 avro oldu!

Paris'te emlak metrekare fiyatları 7 bin 30 avro oldu!

Paris'te emlak metrekare fiyatları rekor kırdı. Paris içinde emlak metrekare fiyatları yılın 3. çeyreğinde bir önceki yıla oranla ortalama yüzde 13,8 arttı



Paris Noter Odaları Başkanı Christian Lefebvre’in yaptığı açıklamaya göre, Paris içinde daire ve işyerlerinin ortalama metrekare fiyatı 7 bin 30 avro oldu.

Açıklamada, Paris içindeki emlak fiyatlarındaki yükselişin tarihi zirveye ulaştığı belirtildi. En pahalı 4’üncü ve 6’ıncı bölgede fiyatlar 10 bin avroyu geçti.

Paris’in bölgelerine gore emlak fiyatlarının değiştiğine dikkati çekilirken, en yüksek metrekare fiyatının 10 bin 640 avro ile 6.’cı bölgedeki Saint-German-des-Pres ve Odeon çevresini olduğu açıklandı. Yüzde 21,3 yükselişle en fazla değerlenen Montreuil’de metrekare ortalama fiyatının 4 bin 260 avro olduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı sarayının bulunduğu Elysee çevresinde ortalama metrekare fiyatı ise 8 bin 510 avro oldu.
AA

Basında yer alana diğer haberler:

Gayrimenkul fiyatları Paris gibi çıldırdı
Paris içinde emlak metrekare fiyatları yılın 3. çeyreğinde bir önceki yıla oranla ortalama yüzde 13.8 arttı. Paris Noter Odaları Başkanı Christian Lefebvre’in yaptığı açıklamaya göre, Paris içinde daire ve işyerlerinin ortalama metrekare fiyatı 7 bin 30 avro oldu.
Oda tarafından yapılan açıklamada, Paris içindeki emlak fiyatlarındaki yükselişin tarihi zirveye ulaştığı belirtilirken en pahalı 4. ve 6. bölgede fiyatlar 10 bin avroyu geçti. Paris’in bölgelerine göre emlak fiyatlarının değiştiğine dikkat çekilirken, en yüksek metrekare fiyatının 10 bin 640 avro ile 6.’cı bölgedeki Saint-German-des-Pres ve Odeon çevresini olduğu açıklandı. Yüzde 21.3 yükselişle en fazla değerlenen Montreuil’de metrekare ortalama fiyatının 4 bin 260 avro olduğu belirtildi. Cumhurbaşkanlığı sarayının bulunduğu Elysee çevresinde ortalama metrekare fiyatı ise 8 bin 510 avro oldu.


Geri Dön