03 / 07 / 2024

Park Avenue Evleri fiyatları!

Park Avenue Evleri fiyatları!

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Kişiye özel ödeme planı oluşturulan YDA Park Avenue konut projesi 900 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?



Toplam 1.885 adet konutun yer aldığı  Ankara Park Avenue  projesinde yer alan daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


YDA Group tarafından inşa edilen Park Avenue Rezidans 'ta daire teslimleri 2017 yılının Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. Projede anlaşması bankalardan daire bedelinin yüzde 75'i için kredi kullanılabiliyor.


Park Avenue Evleri fiyatları konutların büyüklüklerine ve konumlarına göre değişiyor. Proje üniversite yerleşkesine 10 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, Kızılay'a 7-8 dakika yakınlıkta inşa ediliyor.


Birçok sosyal yaşam alanına sahip olan Park Avenue  Ankara  projesinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, dinlenme alanları 

yüzme havuzu, spor alanları, sauna, yürüyüş yolları, buhar odası ve kapalı otopark da bulunuyor. 


Park Avenue Evleri fiyatları 3 oda 1 salon dairelerde 350 bin TL ile 550 bin TL, 4 oda 1 salon dairelerde ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Park Avenue Evleri ulaşım!

Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


YDA Park Avenue iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön