27 / 04 / 2024

Park Mavera ödeme seçenekleri!

Park Mavera ödeme seçenekleri!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Park Mavera projesinde 672 daire ile 338 ticari birim yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan proje Başakşehir'de yükseliyor. İşte Park Mavera ödeme seçenekleri...



Park Mavera ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Başakşehir -Bahçekent'te 8 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Makro ile Akyapı Ortak girişimi imzası ile yükselen  Park Mavera  projesi 229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daireler ve ticari birimler bulunuyor.


Park Mavera projesindeki dairelerin tasarımları 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde yapıldı. Projede 672 adet daire ve 338 adet ticari birim mevcut. 


Çeşitli ortak alanlara yer verilen Park Mavera projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor. 


Park Mavera ödeme seçenekleri

Park Mavera projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Albaraka, ING Bank ve Halkbank'tan kredi kullanılabilen projede 120 aya kadar 0,86'dan başlayan faiz oranlarıyla vade yapılıyor. 


Park Mavera iletişim

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön